krulletje krulletje krulletje krulletje
Heerlijk vers brood uw uit eigen oven
Vertrouwde kwaliteit van Bakkerij van der Grijn bij u thuis!
Baguetti per 2 verpakt voorgebakken (lactose vrij)
Baguetti per 2 verpakt voorgebakken (lactose vrij)

De oven voorverwarmen op 200 graden, 8 minuten afbakken. Ook heerlijk om te beleggen met salami en kaas voor dat hij de oven in gaat. Smullen maar!

bruine petit pain om zelf af te bakken per 4 verpakt
bruine petit pain om zelf af te bakken per 4 verpakt

Oven op 200 graden voorvewarmen en 6 a 8 minuten afbakken.

Ciabatta wit per 4 verpakt om zelf af te bakken
Ciabatta wit per 4 verpakt om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 6 a 7  minuten bakken.

Croissant per 4 verpakt om zelf af te bakken
Croissant per 4 verpakt om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en 5 a 6 minuten afbakken.

 

Dadel notenbrood om zelf af te bakken
Dadel notenbrood om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en 8 a 10 minuten afbakken. Heerlijk met een knapperige korst, beetje boter erop en smullen maar.

Desem bolletjes om zelf af te bakken per 4 verpakt
Desem bolletjes om zelf af te bakken per 4 verpakt

De oven voorverwarmen op 200 graden, en 10 minuten afbakken. Deze mogen net iets langer in de oven dus als het gemiddelde broodje. Wat de smaak zeker ten goede komt.

Gesorteerde minibroodjes per 15 verpakt om zelf af te bakken
Gesorteerde minibroodjes per 15 verpakt om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 6 a 7 minuten afbakken.

Kaas knoflook desem brood om zelf af te bakken
Kaas knoflook desem brood om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 10 minuten afbakken. Mmm!

Kaiserbroodjes per 4 verpakt om zelf af te bakken
Kaiserbroodjes per 4 verpakt om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 8 a 9  minuten afbakken.

Kampioentjes per 4 verpakt om zelf af te bakken
Kampioentjes per 4 verpakt om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en 7 a 8 minuten bakken.

Koolhydraatarmbrood om zelf af te bakken
Koolhydraatarmbrood om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en 8 minuten afbakken.

Lekkertjes fruit en zaden per 4 verpakt om zelf af te bakken
Lekkertjes fruit en zaden per 4 verpakt om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, 6 minuten afbakken. Heerlijk om ze warm te eten.

Pain Levain om zelf af te bakken
Pain Levain om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, 8 a10 minuten afbakken.

Pane con la mela om zelf af te bakken
Pane con la mela om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, 10 minuten afbakken. Lekker met een knapperige korst. Eet smakelijk!

Petit pain wit per 4 verpakt om zelf af te bakken
Petit pain wit per 4 verpakt om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, 6 a 8 minuten afbakken. Heerlijk om te eten als ze nog een beetje warm zijn. De kaas smelt.. mmm!

Spelt carre's om zelf te bakken per 4 verpakt
Spelt carre's om zelf te bakken per 4 verpakt

De oven voorverwarmen op 200 graden en 7 a 8 minuten afbakken.

Stokbrood bruin meerzaden om zelf af te bakken
Stokbrood bruin meerzaden om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden en 9 minuten afbakken. Dit stokbrood is ongeveer 50 cm lang dus zal niet in alle ovens passen.

Stokbrood groot wit om zelf af te bakken
Stokbrood groot wit om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en 8 minuten afbakken. Het stokbrood is wel ongeveer 50 cm lang dus zal niet in elke oven passen. We hebben als alternatief baguetti's per 2 verpakt om zelf te bakken. Deze zijn wat kleiner maar hebben dezelfde lekkere smaak.

Turksbrood om zelf af te bakken
Turksbrood om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden en dan 5 tot 6 minuten afbakken. Tip: u kunt het voor het bakken ook lekker beleggen met bv geruld gehakt, groente en kaas. Dan mag het brood 8 tot 10 minuten in de oven. En heeft u een heerlijke maaltijd!

Zuurdesem spelt om zelf af te bakken
Zuurdesem spelt om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, 10 minuten afbakken. Even af laten koelen en u heeft een heerlijk vers brood.