Afbaktijden
De vertrouwde kwaliteit van Bakkerij van der Grijn bij u thuis!
De oven voorverwarmen op 200 graden, 8 a 10 minuten afbakken.
Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen.
De oven voorverwarmen op 200 graden, en 8 a 10 minuten afbakken. Heerlijk resultaat met een knapperige korst, beetje roomboter en honing erop en smullen maar.
Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen.
De oven voorverwarmen op 200 graden. 8 a 10 minuten af te bakken.
Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen.
De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 10 minuten afbakken.
Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen.
De oven voorverwarmen op 200 graden. 10 minuten afbakken. Geniet van de heerlijk knapperige korst!
Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen.
De oven voorverwarmen op 200 graden. 8 a 10 minuten af te bakken.
Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen.
De oven voorverwarmen op 200 graden, 8 a 10 minuten afbakken.
Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen.
De oven voorverwarmen op 200 graden, 10 minuten afbakken. Even af laten koelen en u heeft een heerlijk vers brood.
Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen.
De oven voorverwarmen op 200 graden, en 8 minuten afbakken. Het stokbrood is wel ongeveer 50 cm lang dus zal niet in elke oven passen zonder door te snijden. We hebben als alternatief baguette's per 2 verpakt om zelf te bakken. Deze zijn wat kleiner maar hebben dezelfde lekkere smaak.
De oven voorverwarmen op 200 graden en dan 5 tot 6 minuten afbakken. Tip: je kan hem voor het bakken ook lekker beleggen met bijvoorbeeld geruld gehakt, groente en kaas. Dan mag het brood 8 tot 10 minuten in de oven. En je hebt een heerlijke maaltijd!
Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 8 tot 10 minuten afbakken met gesloten deksel.
Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen.
De oven voorverwarmen op 200 graden. 8 a 10 minuten af te bakken.
Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen.