Winkelwagen

Uw winkelwagen is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.

    Welkom op de vernieuwde website van bakkerij van der Grijn!

    Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

    Let op de instellingen van uw apparaat moet dit wel toestaan Draai uw apparaat naar horizontale positie

    De vertrouwde kwaliteit van Bakkerij van der Grijn bij u thuis!

    10 zaden stokbrood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden en 9 minuten afbakken. Dit stokbrood is ongeveer 50 cm lang dus zal niet in alle ovens passen zonder hem door te snijden.

    Abraham Slagroom fototaart

    Belgisch Donker meergranenbrood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden. 8 a 10 minuten afbakken. En genieten van een stevige versgebakken boterham.

    Bianca ciabatta om zelf af te bakken per 4 verpakt

    De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 6 a 7  minuten bakken.

    Boeren scharrelcake per plak

    Bolus eierkoeken per 4 verpakt

    Borrelbrood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden, 8 a 10 minuten afbakken.

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Brood met verlaagd koolhydraatgehalte om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden, en 8 a 10 minuten afbakken.

    Croissant om zelf af te bakken per 4 verpakt

    De oven voorverwarmen op 180 graden, en 5 a 6 minuten afbakken.

     

    Dadel noten brood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden, en 8 a 10 minuten afbakken. Heerlijk resultaat met een knapperige korst, beetje roomboter en honing erop en smullen maar.

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Desem baguette om zelf af te bakken per 2 verpakt.

    De oven voorverwarmen op 180 a 200 graden. 8 tot 10 minuten afbakken totdat de korst lekker krokant is. 

    Gesorteerd Trakteergebak

    Gluten vrije piccolo's om zelf af te bakken per 4 verpakt

    De oven voorverwarmen op 200 graden en 8 minuten afbakken. 

    Haverkoeck cranberry rozijnen

    Haverkoeck met chocolade

    Kaas knoflook desem brood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 10 minuten afbakken.

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Kaas ui breakbroodje

    Kaiserbroodjes om zelf af te bakken per 4 verpakt

    De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 8 a 9  minuten afbakken.

    Kampioentjes om zelf af te bakken per 4 verpakt

    De oven voorverwarmen op 200 graden, en 7 a 8 minuten bakken.

    Kokos macroon

    Langzaam volkoren om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden. 10 minuten afbakken. Geniet van de heerlijk knapperige korst! 

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Lekkertjes met fruit en zaden om zelf af te bakken per 4 verpakt

    De oven voorverwarmen op 200 graden, 6 minuten afbakken. Heerlijk om ze warm te eten.

    Mais Tarwebrood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden en 10 minuten afbakken. Geniet van een warme boterham!

    Middel soes met chocolade

    Mini rozijnenbollen per 6 verpakt

    Mini witte puntjes per 6 verpakt

    Minibroodjes om zelf af te bakken per 8 verpakt

    De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 6 a 7 minuten afbakken.

    Olympische makkers

    Pain d'Helene

    Pain d'Helene om zelf af te bakken

    Pain d'linie om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden. 8 a 10 minuten af te bakken.

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Pain levain om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden, 8 a 10 minuten afbakken.

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Polder Grijn om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden en 10 minuten afbakken. Wat is er lekkerder dan een versgebakken brood aansnijden?!

    Polder witbrood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden en 10 minuten afbakken. Geniet van een lekkere warme boterham. 

    Sarah Slagroom fototaart

    Slagroom truffels

    Spelt carree om zelf af te bakken per 4 verpakt

    De oven voorverwarmen op 200 graden en 7 a 8 minuten afbakken.

    Spelt zuurdesem brood om zelf af te bakken.

    De oven voorverwarmen op 200 graden, 10 minuten afbakken. Even af laten koelen en u heeft een heerlijk vers brood.

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Stokbrood wit om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden, en 8 minuten afbakken. Het stokbrood is wel ongeveer 50 cm lang dus zal niet in elke oven passen zonder door te snijden. We hebben als alternatief baguette's per 2 verpakt om zelf te bakken. Deze zijn wat kleiner maar hebben dezelfde lekkere smaak.

    Tijger witbrood

    Trakteergebak per 4 verpakt

    Turks brood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden en dan 5 tot 6 minuten afbakken. Tip: je kan hem voor het bakken ook lekker beleggen met bijvoorbeeld geruld gehakt, groente en kaas. Dan mag het brood 8 tot 10 minuten in de oven. En je hebt een heerlijke maaltijd!

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 8 tot 10 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Vergheten Graenen om zelf af te bakken.

    De oven voorverwarmen op 200 graden. Bak het brood 8 a 10 minuten af. 

    Vestinggebakje

    Volkoren tijger broodje om zelf af te bakken per 4 verpakt

    De oven voorverwarmen op 200 graden en 10 minuten afbakken.  

    Volkoren zonnepit desem brood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden. 8 a 10 minuten af te bakken.

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen.