Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

Draai uw apparaat naar horizontale positie
10 zaden stokbrood om zelf af te bakken
10 zaden stokbrood om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden en 9 minuten afbakken. Dit stokbrood is ongeveer 50 cm lang dus zal niet in alle ovens passen zonder hem door te snijden.

Baguette om zelf af te bakken per 2 verpakt
Baguette om zelf af te bakken per 2 verpakt

De oven voorverwarmen op 200 graden, 8 minuten afbakken. Ook heerlijk om te beleggen met salami en kaas voor dat hij de oven in gaat. Smullen maar!

Bianca ciabatta om zelf af te bakken per 4 verpakt
Bianca ciabatta om zelf af te bakken per 4 verpakt

De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 6 a 7  minuten bakken.

Brood met verlaagd hoolhydraatgehalte om zelf af te bakken
Brood met verlaagd hoolhydraatgehalte om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en 8 a 10 minuten afbakken.

bruine petit pain om zelf af te bakken per 4 verpakt
bruine petit pain om zelf af te bakken per 4 verpakt

Oven op 200 graden voorvewarmen en 6 a 8 minuten afbakken.

Croissant om zelf af te bakken per 4 verpakt
Croissant om zelf af te bakken per 4 verpakt

De oven voorverwarmen op 180 graden, en 5 a 6 minuten afbakken.

 

Dadel noten brood om zelf af te bakken
Dadel noten brood om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en 8 a 10 minuten afbakken. Heerlijk resultaat met een knapperige korst, beetje roomboter en honing erop en smullen maar.

Dadelnoten carré om zelf af te bakken per 4 verpakt
Dadelnoten carré om zelf af te bakken per 4 verpakt

De oven voorverwarmen op 200 graden, 7 a 8 minuten af te bakken.

Gluten vrije piccolo's om zelf af te bakken per 2 verpakt
Gluten vrije piccolo's om zelf af te bakken per 2 verpakt

De oven voorverwarmen op 200 graden en 8 minuten afbakken. 

Kaas knoflook desem brood om zelf af te bakken
Kaas knoflook desem brood om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 10 minuten afbakken. Mmm!

Kaiserbroodjes om zelf af te bakken per 4 verpakt
Kaiserbroodjes om zelf af te bakken per 4 verpakt

De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 8 a 9  minuten afbakken.

Kampioentjes om zelf af te bakken per 4 verpakt
Kampioentjes om zelf af te bakken per 4 verpakt

De oven voorverwarmen op 200 graden, en 7 a 8 minuten bakken.

Kavelbrood om zelf af te bakken
Kavelbrood om zelf af te bakken

Het kavelbroodje mag je afbakken op 200 graden, een minuut of 8. 

Langzaam volkoren om zelf af te bakken
Langzaam volkoren om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden. 10 minuten afbakken. Geniet van de heerlijk knapperige korst! 

Langzaam wit om zelf af te bakken
Langzaam wit om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden. 10 minuten af te bakken. Geniet van de extra knapperige korst. 

Lekkertjes met fruit en zaden om zelf af te bakken per 4 verpakt
Lekkertjes met fruit en zaden om zelf af te bakken per 4 verpakt

De oven voorverwarmen op 200 graden, 6 minuten afbakken. Heerlijk om ze warm te eten.

Mais Tarwebrood om zelf af te bakken
Mais Tarwebrood om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden en 10 minuten afbakken. Geniet van een warme boterham!

Meergranen desem om zelf af te bakken
Meergranen desem om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden. 8 a 10 minuten af te bakken.

Minibroodjes om zelf af te bakken per 15 verpakt
Minibroodjes om zelf af te bakken per 15 verpakt

De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 6 a 7 minuten afbakken.

Pain d'linie om zelf af te bakken
Pain d'linie om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden. 8 a 10 minuten af te bakken.

Pain levain om zelf af te bakken
Pain levain om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, 8 a 10 minuten afbakken.

Pane Italiano om zelf af te bakken
Pane Italiano om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, 8 a 10 minuten afbakken. En dan genieten van een smakelijk warm brood. 

Petit pain wit om zelf af te bakken per 4 verpakt
Petit pain wit om zelf af te bakken per 4 verpakt

De oven voorverwarmen op 200 graden, 6 a 8 minuten afbakken. Heerlijk om te eten als ze nog een beetje warm zijn. Kies je voor een plak kaas erop, die zo lekker wegsmelt?!.. mmm!

Polder Grijn om zelf af te bakken
Polder Grijn om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden en 10 minuten afbakken. Wat is er lekkerder dan een versgebakken brood aansnijden?!

Polder witbrood om zelf af te bakken
Polder witbrood om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden en 10 minuten afbakken. Geniet van een lekkere warme boterham. 

Spelt carré om zelf af te bakken per 4 verpakt
Spelt carré om zelf af te bakken per 4 verpakt

De oven voorverwarmen op 200 graden en 7 a 8 minuten afbakken.

Spelt zuurdesem brood om zelf af te bakken.
Spelt zuurdesem brood om zelf af te bakken.

De oven voorverwarmen op 200 graden, 10 minuten afbakken. Even af laten koelen en u heeft een heerlijk vers brood.

Stokbrood wit om zelf af te bakken
Stokbrood wit om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en 8 minuten afbakken. Het stokbrood is wel ongeveer 50 cm lang dus zal niet in elke oven passen zonder door te snijden. We hebben als alternatief baguette's per 2 verpakt om zelf te bakken. Deze zijn wat kleiner maar hebben dezelfde lekkere smaak.

Turks brood om zelf af te bakken
Turks brood om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden en dan 5 tot 6 minuten afbakken. Tip: je kan hem voor het bakken ook lekker beleggen met bijvoorbeeld geruld gehakt, groente en kaas. Dan mag het brood 8 tot 10 minuten in de oven. En je hebt een heerlijke maaltijd!