Winkelmand

Uw winkelmand is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.

    Altijd op de hoogte van onze nieuwtjes en aanbiedingen! Klik hier om lid te worden van onze nieuwsbrief.

    Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

    Let op de instellingen van uw apparaat moet dit wel toestaan Draai uw apparaat naar horizontale positie

    De vertrouwde kwaliteit van Bakkerij van der Grijn bij u thuis!

    10 zaden stokbrood

    10 zaden stokbrood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden en 9 minuten afbakken. Dit stokbrood is ongeveer 50 cm lang dus zal niet in alle ovens passen zonder hem door te snijden.

    5 Harde broodjes voor grijntjes

    Aardbeien schelpje

    Aardbeien schnitte

    Aardbeienslof met slagroom

    Aardbeienslof zonder slagroom

    Aardbeienwener gebakje met slagroom

    Abraham Slagroom fototaart

    Amandelbroodje

    Amandelkrans kerst luxe afgewerkt

    Amandelletter S

    Amandelspijs per KG

    Amandelstaaf kerst luxe afgewerkt

    Ananas kokos gebakje

    Ananasbeignet

    Appel kanjer

    Appel kruimel cake per post

    Appelbeignet

    Appelbol

    Appelflap

    Appelgrijn

    Appelpunt met slagroom

    Appelpunt zonder slagroom

    Appeltaart voor 14 personen ongesneden

    Appeltaartje

    Appeltaartje voor grijntjes

    Bananen brood

    Banoffee Slof

    Belgisch Donker meergranenbrood

    Belgisch Donker meergranenbrood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden. 8 a 10 minuten afbakken. En genieten van een stevige versgebakken boterham.

    Berlinerbol

    Bianca ciabatta om zelf af te bakken per 4 verpakt

    De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 6 a 7  minuten bakken.

    Bianca ciabatta wit

    Biscuit au caramel

    Bloem per KG

    Boeren scharrelcake per plak

    Boeren tarwebrood

    Bolus cake

    Bolus eierkoeken per 4 verpakt

    Bolusbrood

    Bolussen per 4 verpakt

    Bonbons per 12 verpakt

    Boomstam met slagroom en een vleugje aardbeien

    Borrelbrood

    Borrelbrood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden, 8 a 10 minuten afbakken.

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Boterkoek per post

    Brabants worstenbroodje

    Brabants worstenbroodje per 4 verpakt

    Brood met verlaagd koolhydraat gehalte

    Brood met verlaagd koolhydraatgehalte om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden, en 8 a 10 minuten afbakken.

    Broodschappentas

    Brownie paastulbandcake

    Bruidstaart Bloemenpracht. vanaf

    Bruidstaart Rustiek met fruit. vanaf

    Bruidstaart zoete verleiding. vanaf

    Cadeaubon

    Casino tarwebrood

    Casino witbrood

    Chipolata gebakje

    Chipolatataart voor 12 personen

    Chocolade Bossche bol

    Chocolade haas melk, wit of puur

    Chocolade schaap

    Chocolade uilskuiken

    Chocolade zoentjes

    Chocolate dream

    Crème hoorntjes mokka per 8 verpakt

    Crème hoorntjes vanille per 8 verpakt

    Croissant om zelf af te bakken per 4 verpakt

    De oven voorverwarmen op 180 graden, en 5 a 6 minuten afbakken.

     

    Cupcake Fien en Teun

    Cupcake per 4 verpakt

    Cupcakes in kerstsfeer

    Cupcakes luxe afgewerkt

    Dadel noten brood

    Dadel noten brood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden, en 8 a 10 minuten afbakken. Heerlijk resultaat met een knapperige korst, beetje roomboter en honing erop en smullen maar.

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Desem baguette

    Desem baguette om zelf af te bakken per 2 verpakt.

    De oven voorverwarmen op 180 a 200 graden. 8 tot 10 minuten afbakken totdat de korst lekker krokant is. 

    Dikke Drie's

    Eierkoeken per 4 verpakt

    Familie pakket

    Fien en Teun taart

    Fijn volkoren sesam brood

    Fijn volkorenbrood

    Foto slagroom taart

    Frikandelbroodje

    Frozen taart Elsa

    Fruit kwark slof

    Fruit kwarkbol

    Geboorte Chocolaatjes blauw

    Geboorte Chocolaatjes roze

    Geboorte soesjes met blauwe muisjes per 6 verpakt

    Geboorte soesjes met roze muisjes per 6 verpakt

    Gender reveal taart

    Geslaagd slof

    Geslaagd taart 12 personen

    Gesorteerd gebak

    Gesorteerd Trakteergebak

    Gesorteerd vers fruit gebak

    Gespoten chocolade letter S melk

    Gespoten chocolade letter S puur

    Gespoten chocolade letter S wit

    Gespoten chocolade letter van A tot Z

    Gevulde eierkoek

    Gevulde kanelo met gele room

    Gevulde koek per post

    Gevulde koek per stuk

    Gevulde koeken per 4 verpakt

    Gevulde speculaas per post

    Gist per 100 gram

    Gluten vrije eierkoeken per 4 verpakt

    Gluten vrije piccolo's om zelf af te bakken per 4 verpakt

    De oven voorverwarmen op 200 graden en 8 minuten afbakken. 

    Glutenvrij lichtbruin brood

    Glutenvrij meergranen brood

    Glutenvrije oliebol gevuld met rozijnen per 4 verpakt

    Glutenvrije oliebollen zonder rozijnen per 4 verpakt

    Gorinchemse Zoute Bollen incl. blikje

    Grijnelaar

    Halve boeren scharrelcake

    Ham Kaas croissant

    Hamburger broodjes per 4 verpakt

    Haverkoeck cranberry rozijnen

    Haverkoeck met chocolade

    Hazelino gebakje

    Hazelnoot taartje

    Hazelnoot trakteergebakje

    Heukelumse krakelingen per 200 gram verpakt.

    Italiaanse kaas crackers

    Kaas knoflook desem brood

    Kaas knoflook desem brood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 10 minuten afbakken.

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Kaas ui breakbroodje

    Kaas zonnepit broodje

    Kaas-uienkruiers per 4 verpakt

    Kaasstengel met boerenkaas

    Kaiserbroodje

    Kaiserbroodjes om zelf af te bakken per 4 verpakt

    De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 8 a 9  minuten afbakken.

    Kampioentje

    Kampioentjes om zelf af te bakken per 4 verpakt

    De oven voorverwarmen op 200 graden, en 7 a 8 minuten bakken.

    Kaneel per 100 gram

    Kanelo's

    Kapsel poeder per KG

    Karakterkorn

    Karamel hazelnoot pencee

    Karamelkoek

    Katoenen broodzak

    Kerst bonbons 12 stuks

    Kokos macroon

    Kwarkbol

    Langzaam volkoren om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden. 10 minuten afbakken. Geniet van de heerlijk knapperige korst! 

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Lekkertjes met fruit en zaden om zelf af te bakken per 4 verpakt

    De oven voorverwarmen op 200 graden, 6 minuten afbakken. Heerlijk om ze warm te eten.

    Lemon cake met maanzaad

    Lemon Ginger Slof

    Mais Tarwebrood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden en 10 minuten afbakken. Geniet van een warme boterham!

    Marlena schnitte

    Middel soes met chocolade

    Mini rozijnenbollen per 6 verpakt

    Mini Suikerwafel

    Mini witte puntjes per 6 verpakt

    Minibroodjes om zelf af te bakken per 8 verpakt

    De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 6 a 7 minuten afbakken.

    Nogatientjes per 200 gram verpakt.

    Olympische makkers

    Opa's dikke speculaas

    Pain d'Helene

    Pain d'Helene om zelf af te bakken

    Pain d'linie om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden. 8 a 10 minuten af te bakken.

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Pain levain om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden, 8 a 10 minuten afbakken.

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Peperkoek

    Polder Grijn

    Polder Grijn om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden en 10 minuten afbakken. Wat is er lekkerder dan een versgebakken brood aansnijden?!

    Polder witbrood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden en 10 minuten afbakken. Geniet van een lekkere warme boterham. 

    Sarah Slagroom fototaart

    Slagroom truffels

    Smash cake roze

    Speculeckertjes per 125 gram verpakt

    Spelt carree om zelf af te bakken per 4 verpakt

    De oven voorverwarmen op 200 graden en 7 a 8 minuten afbakken.

    Spelt zuurdesem brood om zelf af te bakken.

    De oven voorverwarmen op 200 graden, 10 minuten afbakken. Even af laten koelen en u heeft een heerlijk vers brood.

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Stokbrood wit

    Stokbrood wit om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden, en 8 minuten afbakken. Het stokbrood is wel ongeveer 50 cm lang dus zal niet in elke oven passen zonder door te snijden. We hebben als alternatief baguette's per 2 verpakt om zelf te bakken. Deze zijn wat kleiner maar hebben dezelfde lekkere smaak.

    Tijger witbrood

    Tomp Croes

    Trakteergebak per 4 verpakt

    Turks brood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden en dan 5 tot 6 minuten afbakken. Tip: je kan hem voor het bakken ook lekker beleggen met bijvoorbeeld geruld gehakt, groente en kaas. Dan mag het brood 8 tot 10 minuten in de oven. En je hebt een heerlijke maaltijd!

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 8 tot 10 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Vergheten Graenen om zelf af te bakken.

    De oven voorverwarmen op 200 graden. Bak het brood 8 a 10 minuten af. 

    Vestinggebakje

    Volkoren tijger broodje om zelf af te bakken per 4 verpakt

    De oven voorverwarmen op 200 graden en 10 minuten afbakken.  

    Volkoren zonnepit desem brood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden. 8 a 10 minuten af te bakken.

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Witte chocolade frambozen gebakje