Baguetti per 2 verpakt voorgebakken
Baguetti per 2 verpakt voorgebakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, 8 minuten afbakken. Ook heerlijk om te beleggen met salami en kaas voor dat hij de oven in gaat. Smullen maar!

Bianca ciabatta wit per 4 verpakt om zelf af te bakken
Bianca ciabatta wit per 4 verpakt om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 6 a 7  minuten bakken.

Brood met verlaagd hoolhydraatgehalte om zelf af te bakken
Brood met verlaagd hoolhydraatgehalte om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en 8 a 10 minuten afbakken.

bruine petit pain om zelf af te bakken per 4 verpakt
bruine petit pain om zelf af te bakken per 4 verpakt

Oven op 200 graden voorvewarmen en 6 a 8 minuten afbakken.

Croissant per 4 verpakt om zelf af te bakken
Croissant per 4 verpakt om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en 5 a 6 minuten afbakken.

 

Dadelnoten brood om zelf af te bakken
Dadelnoten brood om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en 8 a 10 minuten afbakken. Heerlijk resultaat met een knapperige korst, beetje boter erop en smullen maar.

Gesorteerde minibroodjes per 15 verpakt om zelf af te bakken
Gesorteerde minibroodjes per 15 verpakt om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 6 a 7 minuten afbakken.

Gluten vrije piccolo's per 2 verpakt om zelf af te bakken
Gluten vrije piccolo's per 2 verpakt om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden en 8 minuten afbakken. 

Kaas knoflook desem brood om zelf af te bakken
Kaas knoflook desem brood om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 10 minuten afbakken. Mmm!

Kaiserbroodjes per 4 verpakt om zelf af te bakken
Kaiserbroodjes per 4 verpakt om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 8 a 9  minuten afbakken.

Kampioentjes per 4 verpakt om zelf af te bakken
Kampioentjes per 4 verpakt om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en 7 a 8 minuten bakken.

Kavelbrood om zelf af te bakken
Kavelbrood om zelf af te bakken

Het kavelbroodje mag je afbakken op 200 graden, een minuut of 8. 

Langzaam volkoren om zelf af te bakken
Langzaam volkoren om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden. 10 minuten afbakken. Geniet van de heerlijk knapperige korst! 

Lekkertjes fruit en zaden per 4 verpakt om zelf af te bakken
Lekkertjes fruit en zaden per 4 verpakt om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, 6 minuten afbakken. Heerlijk om ze warm te eten.

Marrone ciabatta bruin om zelf af te bakken per 4
Marrone ciabatta bruin om zelf af te bakken per 4

Je mag deze afbakken op 200 graden en 6 a 7 minuten afbakken. Geniet lekker van je verse broodje.

Meergranen desem om zelf af te bakken
Meergranen desem om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden. 8 a 10 minuten af te bakken.

Pain d'linie in zelf af te bakken
Pain d'linie in zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden. 8 a 10 minuten af te bakken.

Pain Levain om zelf af te bakken
Pain Levain om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, 8 a10 minuten afbakken.

Petit pain wit per 4 verpakt om zelf af te bakken
Petit pain wit per 4 verpakt om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, 6 a 8 minuten afbakken. Heerlijk om te eten als ze nog een beetje warm zijn. De kaas smelt.. mmm!

Spelt carree om zelf te bakken per 4 verpakt
Spelt carree om zelf te bakken per 4 verpakt

De oven voorverwarmen op 200 graden en 7 a 8 minuten afbakken.

Spelt zuurdesem brood om zelf af te bakken.
Spelt zuurdesem brood om zelf af te bakken.

De oven voorverwarmen op 200 graden, 10 minuten afbakken. Even af laten koelen en u heeft een heerlijk vers brood.

Stokbrood bruin meerzaden om zelf af te bakken
Stokbrood bruin meerzaden om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden en 9 minuten afbakken. Dit stokbrood is ongeveer 50 cm lang dus zal niet in alle ovens passen zonder hem door te snijden.

Stokbrood groot wit om zelf af te bakken
Stokbrood groot wit om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en 8 minuten afbakken. Het stokbrood is wel ongeveer 50 cm lang dus zal niet in elke oven passen. We hebben als alternatief baguetti's per 2 verpakt om zelf te bakken. Deze zijn wat kleiner maar hebben dezelfde lekkere smaak.

Tarwe Rogge  om zelf af te bakken
Tarwe Rogge om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en 8 a 10 minuten afbakken. Heerlijk resultaat met een knapperige korst, beetje boter erop en smullen maar.

Turksbrood om zelf af te bakken
Turksbrood om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden en dan 5 tot 6 minuten afbakken. Tip: u kunt het voor het bakken ook lekker beleggen met bv geruld gehakt, groente en kaas. Dan mag het brood 8 tot 10 minuten in de oven. En heeft u een heerlijke maaltijd!

Voordeel tas geldig op 1,2 en 3 sept.
Voordeel tas geldig op 1,2 en 3 sept.

Dadelnotenbrood: De oven voorverwarmen op 200 graden en 10 minuutjes afbakken. Heerlijk om warm te eten.