Winkelmand

Je winkelmand is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.

    Wij waarderen het als je kerstbestelling op tijd bij ons bekend is. Klik hier voor meer info.

    Draai je apparaat alsjeblieft naar horizontale positie

    Let op! de instellingen van jouw apparaat moeten dit wel toestaan Draai je apparaat naar horizontale positie

    De vertrouwde kwaliteit van Bakkerij van der Grijn bij u thuis!

    10 zaden stokbrood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden en 10 minuten afbakken. Dit stokbrood is ongeveer 50 cm lang dus zal niet in alle ovens passen zonder hem door te snijden.

    Afbreekbrood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200-210 graden (afhankelijk van de oven) en 8 a 10 minuten afbakken. 

    Belgisch Donker meergranenbrood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden. 10 tot 12 minuten afbakken. En genieten van een stevige versgebakken boterham.

    Bianca ciabatta om zelf af te bakken per 4 verpakt

    De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 8 tot 10 minuten bakken.

    Borrelbrood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden, 10 minuten afbakken.

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Brood met verlaagd koolhydraatgehalte om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden, en 8 a 10 minuten afbakken.

    Croissant om zelf af te bakken per 4 verpakt

    De oven voorverwarmen op 200 graden en 6 minuten afbakken.

     

    Dadel noten brood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden, en 10 tot 12 minuten afbakken. Heerlijk resultaat met een knapperige korst, beetje roomboter en honing erop en smullen maar.

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Desem baguette om zelf af te bakken per 2 verpakt.

    De oven voorverwarmen op 200 graden. 10 minuten afbakken totdat de korst lekker krokant is. 

    Gluten vrije piccolo's om zelf af te bakken per 4 verpakt

    De oven voorverwarmen op 200 graden en 8 minuten afbakken. 

    Kaas knoflook desem brood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 10 tot 12 minuten afbakken.

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Kaiserbroodjes om zelf af te bakken per 4 verpakt

    De oven voorverwarmen op 200 graden en 6 tot 8 minuten afbakken.

    Kampioentjes om zelf af te bakken per 4 verpakt

    De oven voorverwarmen op 200 graden, 8 tot 10 minuten bakken.

    Langzaam volkoren om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 210 graden. 10 tot 12 minuten afbakken. Geniet van de heerlijk knapperige korst! 

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 200 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Lekkertjes met fruit en zaden om zelf af te bakken per 4 verpakt

    De oven voorverwarmen op 200 graden en 6 tot 8 minuten afbakken. Heerlijk om ze warm te eten.

    Mais Tarwebrood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden en 10 minuten afbakken. Geniet van een warme boterham!

    Minibroodjes om zelf af te bakken per 8 verpakt

    De oven voorverwarmen op 200 graden en 6 tot 8 minuten afbakken.

    Pain d'Helene om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 210 graden. 10 tot 12 minuten afbakken voor een lekkere krokante korst. 

    Pain d'linie om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden. 8 a 10 minuten af te bakken.

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Pain de fruit om zelf af te bakken.

    De oven voorverwarmen op 190 tot 200 graden. 10 tot 12 minuten afbakken. 

    Pain levain om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden, 10 tot 12 minuten afbakken.

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Polder Grijn om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden en 10 minuten afbakken. Wat is er lekkerder dan een versgebakken brood aansnijden?!

    Polder witbrood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden en 10 minuten afbakken. Geniet van een lekkere warme boterham. 

    Spelt carree om zelf af te bakken per 4 verpakt

    De oven voorverwarmen op 200 graden en 8 a 10 minuten afbakken.

    Spelt zuurdesem brood om zelf af te bakken.

    De oven voorverwarmen op 200 graden, 10 tot 12 minuten afbakken. Even af laten koelen en u heeft een heerlijk vers brood.

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Stokbrood wit om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden, en 10 minuten afbakken.
    Het stokbrood is wel ongeveer 50 cm lang dus zal niet in elke oven passen zonder door te snijden. We hebben als alternatief baguette's per 2 verpakt om zelf te bakken. Deze zijn wat kleiner maar hebben dezelfde lekkere smaak.

    Turks brood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden en dan 5 tot 6 minuten afbakken. Tip: je kan hem voor het bakken ook lekker beleggen met bijvoorbeeld geruld gehakt, groente en kaas. Dan mag het brood 8 tot 10 minuten in de oven. En je hebt een heerlijke maaltijd!

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 8 tot 10 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Vergheten Graenen om zelf af te bakken.

    De oven voorverwarmen op 200 graden. Bak het brood 8 a 10 minuten af. 

    Volkoren tijger broodje om zelf af te bakken per 4 verpakt

    De oven voorverwarmen op 210 graden en 8 tot 10 minuten afbakken.  

    Volkoren zonnepit desem brood om zelf af te bakken

    De oven voorverwarmen op 200 graden. 8 a 10 minuten af te bakken.

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Wit Tijger broodje om zelf af te bakken per 4 verpakt

    De oven voorverwarmen op 200 graden. 6 a 7 minuten afbakken.