Afbaktijden
De vertrouwde kwaliteit van Bakkerij van der Grijn bij u thuis!
Het dadelnotenbrood uit dit pakket moet nog worden afgebakken.
Bakadvies: De oven voorverwarmen op 200 graden, en 8 a 10 minuten afbakken. Heerlijk resultaat met een knapperige korst. Likje roomboter en honing erop, en smullen maar!
Bewaaradvies dadelnotenbrood: Na ontvangst is het brood enkele dagen houdbaar op kamertemperatuur. Wil je het later afbakken; vries het dan in, (voor het afbakken laten ontdooien op kamertemperatuur)
Afgebakken is het brood 1 a 2 dagen te bewaren, maar op de dag van afbakken het allerlekkerst!
Bewaaradvies stol, panettonecake en borstplaat: 10 a 15 dagen houdbaar op kamertemperatuur.
De oven voorverwarmen op 200 graden, en 8 minuten afbakken. Het stokbrood is wel ongeveer 50 cm lang dus zal niet in elke oven passen zonder door te snijden. We hebben als alternatief baguette's per 2 verpakt om zelf te bakken. Deze zijn wat kleiner maar hebben dezelfde lekkere smaak.