10 zaden stokbrood om zelf af te bakken.
10 zaden stokbrood om zelf af te bakken.

De oven voorverwarmen op 200 graden en 9 minuten afbakken. Dit stokbrood is ongeveer 50 cm lang dus zal niet in alle ovens passen zonder hem door te snijden.

Baguetti per 2 verpakt voorgebakken
Baguetti per 2 verpakt voorgebakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, 8 minuten afbakken. Ook heerlijk om te beleggen met salami en kaas voor dat hij de oven in gaat. Smullen maar!

Bianca ciabatta wit per 4 verpakt om zelf af te bakken
Bianca ciabatta wit per 4 verpakt om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 6 a 7  minuten bakken.

Brood met verlaagd hoolhydraatgehalte om zelf af te bakken
Brood met verlaagd hoolhydraatgehalte om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en 8 a 10 minuten afbakken.

bruine petit pain om zelf af te bakken per 4 verpakt
bruine petit pain om zelf af te bakken per 4 verpakt

Oven op 200 graden voorvewarmen en 6 a 8 minuten afbakken.

Cheese Onion Bread om zelf af te bakken.
Cheese Onion Bread om zelf af te bakken.

De oven voorverwarmen op 200 graden, 8 minuten af te bakken. 
Bij afbakken op de BBQ: Steek de BBQ (met deksel) aan en ga hierbij voor een temperatuur van ongeveer 200 graden en indirecte hitte. Bak het brood in ongeveer 10 minuten af met gesloten deksel. Is je BBQ uitgerust met een pizzasteen, bak hem dan daarop voor een meer gelijkmatige temperatuur. 

Croissant per 4 verpakt om zelf af te bakken
Croissant per 4 verpakt om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en 5 a 6 minuten afbakken.

 

Dadelnoten brood om zelf af te bakken
Dadelnoten brood om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en 8 a 10 minuten afbakken. Heerlijk resultaat met een knapperige korst, beetje boter erop en smullen maar.

Dadelnoten carré om zelf af te bakken
Dadelnoten carré om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, 7 a 8 minuten af te bakken.

Gluten vrije piccolo's per 2 verpakt om zelf af te bakken
Gluten vrije piccolo's per 2 verpakt om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden en 8 minuten afbakken. 

Kaas knoflook desem brood om zelf af te bakken
Kaas knoflook desem brood om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 10 minuten afbakken. Mmm!

Kaiserbroodjes per 4 verpakt om zelf af te bakken
Kaiserbroodjes per 4 verpakt om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 8 a 9  minuten afbakken.

Kampioentjes per 4 verpakt om zelf af te bakken
Kampioentjes per 4 verpakt om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en 7 a 8 minuten bakken.

Kavelbrood om zelf af te bakken
Kavelbrood om zelf af te bakken

Het kavelbroodje mag je afbakken op 200 graden, een minuut of 8. 

Langzaam volkoren om zelf af te bakken
Langzaam volkoren om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden. 10 minuten afbakken. Geniet van de heerlijk knapperige korst! 

Langzaam wit om zelf af te bakken
Langzaam wit om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden. 10 minuten af te bakken. Geniet van de extra knapperige korst. 

Lekkertjes fruit en zaden per 4 verpakt om zelf af te bakken
Lekkertjes fruit en zaden per 4 verpakt om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, 6 minuten afbakken. Heerlijk om ze warm te eten.

Meergranen desem om zelf af te bakken
Meergranen desem om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden. 8 a 10 minuten af te bakken.

Minibroodjes per 15 verpakt om zelf af te bakken
Minibroodjes per 15 verpakt om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 6 a 7 minuten afbakken.

Pain d'linie in zelf af te bakken
Pain d'linie in zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden. 8 a 10 minuten af te bakken.

Pain Levain om zelf af te bakken
Pain Levain om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, 8 a 10 minuten afbakken.

Petit pain wit per 4 verpakt om zelf af te bakken
Petit pain wit per 4 verpakt om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, 6 a 8 minuten afbakken. Heerlijk om te eten als ze nog een beetje warm zijn. De kaas smelt.. mmm!

Spelt carree om zelf te bakken per 4 verpakt
Spelt carree om zelf te bakken per 4 verpakt

De oven voorverwarmen op 200 graden en 7 a 8 minuten afbakken.

Spelt zuurdesem brood om zelf af te bakken.
Spelt zuurdesem brood om zelf af te bakken.

De oven voorverwarmen op 200 graden, 10 minuten afbakken. Even af laten koelen en u heeft een heerlijk vers brood.

Stokbrood groot wit om zelf af te bakken
Stokbrood groot wit om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden, en 8 minuten afbakken. Het stokbrood is wel ongeveer 50 cm lang dus zal niet in elke oven passen. We hebben als alternatief baguetti's per 2 verpakt om zelf te bakken. Deze zijn wat kleiner maar hebben dezelfde lekkere smaak.

Turksbrood om zelf af te bakken
Turksbrood om zelf af te bakken

De oven voorverwarmen op 200 graden en dan 5 tot 6 minuten afbakken. Tip: u kunt het voor het bakken ook lekker beleggen met bv geruld gehakt, groente en kaas. Dan mag het brood 8 tot 10 minuten in de oven. En heeft u een heerlijke maaltijd!