Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

Draai uw apparaat naar horizontale positie

Update covid-19 (coronavirus) 01 november

01-11-2020

 Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat onze winkels veilig zijn om te bezoeken! Juist nu, met de verontrustende toename van het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames. Afgelopen weken hebben wij elke winkel afzonderlijk weer opnieuw onder de loep genomen, en zo nodig aanpassingen aangebracht, met name wat betreft het houden van de nodige afstand en product presentatie. Wij volgen altijd de..

Lees meer

Nieuw! Grijnpost, de lekkerste post van de bakker

12-10-2020

Bakkerij van der Grijn introduceert: GrijnPost! Vol trots willen wij je laten kennismaken met onze nieuwe en vooral eigentijdse manier van bestellen: Grijnpost, de Lekkerste Post van de Bakker, zonder veel moeite thuisbezorgd. Wij verzenden door heel Nederland via brievenbus- of pakketpost.  ‘’Omdat veel mensen thuis zitten en we allemaal op afstand van elkaar zijn, zien we dit als een..

Lees meer

Update COVID-19 (coronavirus): Al onze winkels zijn open!

12-03-2020

Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat onze winkels veilig zijn om te bezoeken! * Wij volgen de richtlijnen van de bevoegde instanties (RIVM en CBL) constant op. Dagelijks nemen wij alle mogelijke acties om de gezondheid en veiligheid van onze werknemers en klanten te verzekeren.  * Wij hebben extra voorzorgsmaatregelen genomen i.v.m. hygiëne en wij hebben duidelijke richtlijnen opgesteld..

Lees meer