Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

Draai uw apparaat naar horizontale positie

Onze bruidstaarten zijn vernieuwd!

01-07-2021

Onze bakkers zijn altijd op zoek naar verbetering! En nu waren onze bruidstaarten toe aan een nieuwe look! Bruidstaarten bakker William heeft een drietal nieuwe taarten gemaakt. De klassieke recepten, maar met een eigentijdse smakelijke vulling en bijzonder mooie uitstraling. Heb je trouwplannen en wil je meer weten? Mail dan naar brood@vandergrijn.nl  voor meer informatie.  klik hier om..

Lees meer

Hoera! onze ontbijtkoek is met Goud bekroond!

14-06-2021

Opnieuw hebben wij reden om een feestje te vieren! Vol trots kunnen wij melden dat onze ontbijtkoek met GOUD bekroond is door de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum! Een GOUDEN bekroning is niet voor elk product weggelegd. Alleen de beste producten van de ambachtelijke bakkerij verdienen deze eer! Tijdens de keuring, die wordt uitgevoerd door keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum in..

Lees meer

Bakkers B&B fotowedstrijd

26-05-2021

Geniet je ook zo van het buitenleven? Met daarbij een gevarieerde BBQ EN natuurlijk een vers brood, zelf afgebakken! Wij genieten graag met je mee en organiseren daarom deze zomer een BBQ fotowedstrijd. Wil je ook kans maken op één van de Bakkers B&B verrassingspakketten? Maak dan een foto van jouw zelf afgebakken BBQ brood en mail deze naar media@vandergrijn.nl Voorwaarden: -Op de..

Lees meer

Ons assortiment glutenvrije producten is vernieuwd!

18-03-2021

Heb jij een gluten allergie? Of eet je om een andere reden glutenvrij? Ons glutenvrije assortiment is vernieuwd, waardoor wij een gevarieerde sortering glutenvrije producten aanbieden.  Helaas is het niet mogelijk om in onze eigen bakkerij volledig glutenvrije producten te bakken, aangezien we dan te maken hebben met kruisbesmetting (glutendeeltjes die door de lucht kunnen zweven of kruimeltjes die altijd..

Lees meer

Update COVID-19 (coronavirus): Al onze winkels zijn open!

12-03-2020

Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat onze winkels veilig zijn om te bezoeken! * Wij volgen de richtlijnen van de bevoegde instanties (RIVM en CBL) constant op. Dagelijks nemen wij alle mogelijke acties om de gezondheid en veiligheid van onze werknemers en klanten te verzekeren.  * Wij hebben extra voorzorgsmaatregelen genomen i.v.m. hygiëne en wij hebben duidelijke richtlijnen opgesteld..

Lees meer