Update 2 COVID-19 (coronavirus): al onze winkels zijn open!

17-03-2020

Al onze winkels zijn open! Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat onze winkels veilig zijn om te bezoeken! *We hebben opnieuw extra voorzorgsmaatregelen genomen en duidelijke richtlijnen opgesteld en verspreid voor onze medewerkers in de bakkerij en onze winkels. *Wij vragen van elke klant voldoende afstand te houden van elkaar, volgens de richtlijn is dit 1,5 meter. Volg de aanwijzingen..

Lees meer

Update COVID-19 (coronavirus): Al onze winkels zijn open!

12-03-2020

Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat onze winkels veilig zijn om te bezoeken! * Wij volgen de richtlijnen van de bevoegde instanties (RIVM en CBL) constant op. Dagelijks nemen wij alle mogelijke acties om de gezondheid en veiligheid van onze werknemers en klanten te verzekeren.  * Wij hebben extra voorzorgsmaatregelen genomen i.v.m. hygiëne en wij hebben duidelijke richtlijnen opgesteld..

Lees meer

Oegandees bananenbrood. Smaakt goed, na het lezen nog beter!

03-03-2020

Hartelijk bedankt! Bedankt voor het kopen van ons bananenbrood namens Kituyi! Kituyi is een bakker in Oeganda. Zij verdient nu haar eigen geld met het bakken en verkopen van brood in haar dorp. Kituyi is opgeleid door Bake for Life in Oeganda. Door het aanleren van traditioneel vakmanschap  kan Kituyi in haar eigen levensonderhoud voorzien. Zo kan zij een eerlijk bestaan opbouwen. Elk bananenbrood helpt..

Lees meer

Wist je dat de zon ons brood bruin bakt?

20-06-2019

HOT NIEUWS! In mei 2019 zijn er op het dak van onze bakkerij aan de Energieweg in Groot-Ammers 500 zonnepanelen geplaatst! Een duurzame investering die 25 % van het totaalverbruik van de bakkerij gaat opvangen.  Onze ovens verbruiken veel energie. Dat zal duidelijk zijn. We zijn er dan ook trots op dat we nu een gedeelte van de energie zelf kunnen opvangen en gebruiken. De firma Hak uit Giessenburg heeft..

Lees meer