Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

Draai uw apparaat naar horizontale positie

Ode aan Jan de Bakker

07-05-2021

Een ode aan Jan de Bakker, de bezorgbakker van Nieuwland, Leerbroek en omstreken.  45 jaar lang is hij van deur tot deur gegaan en vanaf nu gaat hij het ietsje rustiger aan doen. Helemaal stoppen is voor Jan geen optie dus hij gaat nog 1 x per week een rondje maken. Klanten hebben hem leren kennen als een betrouwbare, gezellige man die voor iedereen tijd heeft voor een praatje.  En Jan zelf heeft hele..

Lees meer

HOERA! ONS ORANJE GEBAK IS ORANJE GEKROOND!

23-04-2021

  Vol trots laten wij weten dat onze oranje tompoucen en oranje chocolade bollen beoordeeld zijn door het Nederlands Bakkerij Centrum en dat we prachtige cijfers hebben gehaald. We zijn met GOUD bekroond! De bakkers gebruiken al jarenlang hun traditionele recepten voor het oranje gebak. Maar zijn tegelijkertijd ook altijd op zoek naar verbetering van de kwaliteit. Daarom wordt er veel getest, geproefd..

Lees meer

Ons assortiment glutenvrije producten is vernieuwd!

18-03-2021

Heb jij een gluten allergie? Of eet je om een andere reden glutenvrij? Ons glutenvrije assortiment is vernieuwd, waardoor wij een gevarieerde sortering glutenvrije producten aanbieden.  Helaas is het niet mogelijk om in onze eigen bakkerij volledig glutenvrije producten te bakken, aangezien we dan te maken hebben met kruisbesmetting (glutendeeltjes die door de lucht kunnen zweven of kruimeltjes die altijd..

Lees meer

Update COVID-19 (coronavirus): Al onze winkels zijn open!

12-03-2020

Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat onze winkels veilig zijn om te bezoeken! * Wij volgen de richtlijnen van de bevoegde instanties (RIVM en CBL) constant op. Dagelijks nemen wij alle mogelijke acties om de gezondheid en veiligheid van onze werknemers en klanten te verzekeren.  * Wij hebben extra voorzorgsmaatregelen genomen i.v.m. hygiëne en wij hebben duidelijke richtlijnen opgesteld..

Lees meer