krulletje krulletje krulletje krulletje
Bent u tevreden? vertel het anderen.
Heeft u klachten? vertel het ons. Dan lossen we het op!

Nieuw filiaal in Nieuwegein Makadocenter

17-07-2018

3 juli 2018 Op 3 juli hebben wij onze deuren geopend in het makadocenter in Nieuwegein. Op een mooie locatie in het voor ons al bekende gedeelte van Nieuwegein. Wij hebben er zin in om ook hier onze klanten te adviseren en te helpen. En onze heerlijke producten te laten proeven. Met een groot assortiment brood, broodjes, gebakjes en snacks mogen wij elke dag onze producten in de schijnwerpers zetten.

Lees meer

Workshops

03-08-2017

Wil je echt wat leren van de ervaren bakker? Dat kan. We gaan workshops geven voor degene die thuis graag bakken en net iets meer willen weten dan de gemiddelde thuisbakker. Wat bak ervaring is fijn maar niet perse noodzakelijk. Je kan alleen mee doen of met meerdere personen tegelijk. Onder leiding van de ervaren bakkers Tijmen en Aart krijg je informatie, gezelligheid, maak je heerlijke producten en mag je ook..

Lees meer

Recepten gevraagd

29-11-2016

Op onze site staan al een aantal overheerlijke  recepten  met onze producten. Maar wij zijn op zoek naar nog veel meer recepten! En aan wie kunnen we dat nu beter vragen dan aan onze trouwe klanten. Dus heb je een recept met één van onze producten? Mag van alles zijn: brood, koek, gebak of zachte bollen. Het maakt niet uit. Wel belangrijk is natuurlijk dat het met één van de..

Lees meer

Nieuwe webshop online

15-07-2016

Sinds maandag 11 juli 2016 hebben we een hele nieuwe website! En we zijn er trots op. We hopen u zo nog beter van dienst te kunnen zijn en u te helpen om een keuze te maken tussen al onze heerlijke producten. Graag tot ziens.. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws via onze e-mail nieuwsbrief .

Lees meer