Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

Let op de instellingen van uw apparaat moet dit wel toestaan Draai uw apparaat naar horizontale positie

Broodbenamingen per 1 juli 2022

01-07-2022

Van wit tot volkoren, meergranen of gewoon bruin. Zoveel soorten brood, met elk een eigen naam. Globaal genomen verdelen we ons brood in 3 categorieën; wit brood, bruinbrood en volkorenbrood. Er zijn zelfs wettelijke voorwaarden voor brood. Deze zijn vastgelegd in het Warenwetbesluit Meel en Brood. Per 1 juli 2022 komt er een vernieuwd Warenwetbesluit Meel en Brood. Daarin wordt vastgelegd dat elk brood..

Lees meer

Prijsstijging, een spijtige noodzaak

21-06-2022

Het zal niemand zijn ontgaan, en het is met regelmaat in het nieuws… de prijsstijgingen die de laatste tijd zo enorm zijn. Geen bedrijf én geen branche die daaraan ontkomt. Helaas gaat het ook onze deur niet voorbij en hebben wij te maken met forse stijging van kosten. Zo is de prijs van energie al langer een zorgelijke ontwikkeling, de ovens moeten tenslotte elke nacht weer op temperatuur gebracht..

Lees meer

Recepten gevraagd

01-04-2022

Op onze site staan al een aantal overheerlijke  recepten  met onze producten. Maar wij zijn op zoek naar nog veel meer recepten! En aan wie kunnen we dat nu beter vragen dan aan onze trouwe klanten. Dus heb je een recept met één van onze producten? Mag van alles zijn: brood, koek, gebak of zachte bollen. Het maakt niet uit. Wel belangrijk is natuurlijk dat het met één van..

Lees meer