Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

Let op de instellingen van uw apparaat moet dit wel toestaan Draai uw apparaat naar horizontale positie

Duurzaam ondernemen met Job uit Rotterdam

20-09-2021

"Als iedereen iets doet om het voor de wereld en medemens iets beter te maken, dan ziet de wereld er nu en in de toekomst een stuk mooier uit" Duurzaam ondernemen is een belangrijk item bij bakkerij van der Grijn. Onze bakkerij in Groot Ammers staat aan de Energieweg, daarom kan duurzaam ondernemen geen toeval zijn! Op het dak van onze bakkerij prijken 500 zonnepanelen, waarmee ongeveer 25% van het totale..

Lees meer

Ons assortiment glutenvrije producten is vernieuwd!

18-03-2021

Heb jij een gluten allergie? Of eet je om een andere reden glutenvrij? Ons glutenvrije assortiment is vernieuwd, waardoor wij een gevarieerde sortering glutenvrije producten aanbieden.  Helaas is het niet mogelijk om in onze eigen bakkerij volledig glutenvrije producten te bakken, aangezien we dan te maken hebben met kruisbesmetting (glutendeeltjes die door de lucht kunnen zweven of kruimeltjes die altijd..

Lees meer

Update COVID-19 (coronavirus): Al onze winkels zijn open!

12-03-2020

Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat onze winkels veilig zijn om te bezoeken! * Wij volgen de richtlijnen van de bevoegde instanties (RIVM en CBL) constant op. Dagelijks nemen wij alle mogelijke acties om de gezondheid en veiligheid van onze werknemers en klanten te verzekeren.  * Wij hebben extra voorzorgsmaatregelen genomen i.v.m. hygiëne en wij hebben duidelijke richtlijnen opgesteld..

Lees meer