Wist je dat de zon ons brood bruin bakt?

20-06-2019

HOT NIEUWS! In mei 2019 zijn er op het dak van onze bakkerij aan de Energieweg in Groot-Ammers 500 zonnepanelen geplaatst! Een duurzame investering die 25 % van het totaalverbruik van de bakkerij gaat opvangen.  Onze ovens verbruiken veel energie. Dat zal duidelijk zijn. We zijn er dan ook trots op dat we nu een gedeelte van de energie zelf kunnen opvangen en gebruiken. De firma Hak uit Giessenburg heeft..

Lees meer

Lekkerste speculaas van Zuid Holland

09-11-2018

De lekkerste speculaas van Zuid Holland: Voor de eerste keer deden we mee met de wedstrijd voor de lekkerste speculaas. De wedstrijd werd georganiseerd door de Beko. Dat is een grote landelijke inkoop organisatie voor bakkers. In totaal waren er bijna 250 inzendingen. Genoeg bakkers dus die hun heerlijke producten willen laten proeven en met trots presenteren. In elke provincie werd er een winnaar..

Lees meer

Nieuw filiaal in Hoog Dalem (Gorinchem)

28-08-2018

Op 22 augustus is ons nieuwe filiaal feestelijk geopend in Hoog Dalem. Robért van Beckhoven kwam het lintje doorknippen. Wij hebben er zin in om onze klanten weer te voorzien van advies en heerlijke verse producten. Onder leiding van bakker Tijmen en bakker Kelvin worden er verse broodjes voor je gebakken. Met liefde gemaakt, en dat proef je! Kom je gezellig langs om te proeven?

Lees meer

Nieuw filiaal in Nieuwegein Makadocenter

03-07-2018

Op 3 juli hebben wij onze deuren geopend in het makadocenter in Nieuwegein. Op een mooie locatie in het voor ons al bekende gedeelte van Nieuwegein. Wij hebben er zin in om ook hier onze klanten te adviseren en te helpen. En onze heerlijke producten te laten proeven. Met een groot assortiment brood, broodjes, gebakjes en snacks mogen wij elke dag onze producten in de schijnwerpers zetten.

Lees meer