Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

Let op de instellingen van uw apparaat moet dit wel toestaan Draai uw apparaat naar horizontale positie

Trouwen

Kijk hier voor een sfeer impressie van onze bruidstaarten.

Voor velen is de bruiloft een van de belangrijkste dagen en momenten in het leven. Vrienden en familie zijn uitgenodigd rond het gelukkige paar dat die dag beloofd dat ze de rest van hun leven samen zullen doorbrengen. En voor zo'n speciale gelegenheid zijn speciale taarten nodig. 
Het moment van samen de taart aansnijden, de stralende gezichten van de gasten gaan zorgen voor herinneringen die lang bij ons zullen blijven. 

Wij nemen onze verantwoordelijkheid hierin serieus en hebben een aantal prachtige bruidstaarten gemaakt die je hart nog sneller moeten laten kloppen. Stuk voor stuk prachtige taarten voor het oog. Maar niet minder belangrijk, jullie gasten zullen verrast zijn door de smaak van de taart. Want onze bakkers gebruiken alleen de meest zachte kapselcake en romige vullingen, waardoor het een luchtig geheel wordt, die niet zwaar valt. 

 

Bruidstaart Rustiek met fruit.   vanaf
Bruidstaart Rustiek met fruit. vanaf

€ 112,75

Bruidstaart Bloemenpracht.   vanaf
Bruidstaart Bloemenpracht. vanaf

€ 112,75

Bruidstaart zoete verleiding.  vanaf
Bruidstaart zoete verleiding. vanaf

€ 121,00

Rode rozen taartje
Rode rozen taartje

€ 29,95

Interesse?! Wij bieden de mogelijkheid om alvast vooraf te proeven van onze bruidstaart. Deze kleine proeverij bestaat uit een 2 tal gebakjes met dezelfde vullingen als de bruidstaarten.
Om alvast in de sfeer te komen voor een stralende huwelijksdag!