Draai je apparaat alsjeblieft naar horizontale positie
Let op! de instellingen van jouw apparaat moeten dit wel toestaan
Boule de Levain voor
2,47
Waan je in Franse sferen met dit nieuwe brood! Gemaakt door onze desembakkers Tijmen, Jan en Kelvin. Bijzonder smaakvolle witte desembol, gebakken op de stenen vloer va....
eft een onwijs knapperige korst, maar de binnenkant daarentegen is juist heel zacht en wat spekkerig. Veelzijdig in gebruik, een stevige plak is een goede basis voor een smakelijke lunch, maar evengoed is hij ook heerlijk bij een verse soep of pasta. Wat olijfolie erbij om in te dippen, of een likje kruidenboter... smullen maar!
Bestel hem ook eens bake-off en geniet van een lekker warm versgebakken brood.
Bake-off variant
De Boule de Levain weegt circa 250 gram en is goed voor zo'n 8 a 10 stevige boterhammen.
lees verder ....
Kloosterbrood voor
4,28
Heel wit tarwebrood meergranen
Nieuw! Als vervanger van ons poldermout en dubbeldonker. Heerlijk stevig en donker Kloosterbrood. Meergranenbrood op basis van tarweb....
l en roggebloem. De korst is lekker krokant met als extraatje een decoratieve gries erop. Smaakvol van de eerste tot de laatste boterham.
lees verder ....
Volkoren ciabatta voor
1,18
Naast onze traditionele ciabatta hebben onze bakkers nu ook een volkoren variant gebakken. Gemaakt van 100% volkorenmeel. Een verantwoord voedzaam en vezelrijk broodje. Lekker k....
nenkant is heerlijk luchtig.
Ook te bestellen in bake-off variant.
Bake-off variant
lees verder ....
Desembrood
Geniet van de smaak van traditie. Desembrood brengt de ouderwetse smaak terug in elke hap. Gebakken op de stenen vloer van de oven van Van der Grijn. Authentiek en stevig van structuur.
Desem baguette om zelf af te bakken per 2 verpakt.
3,50
Boule de Levain
2,47
Boule de Levain om zelf af te bakken
2,47
Kaas knoflook desem brood
3,50
Kaas knoflook desem brood om zelf af te bakken
3,50
Dadel noten brood
3,50
Dadel noten brood om zelf af te bakken
3,50
Spelt zuurdesem brood
3,50
Spelt zuurdesem brood om zelf af te bakken.
3,50
Katoenen broodzak
3,00
Wist je dat dit de oudste manier van brood laten rijzen is? Desem is pas in de 19e eeuw vervangen door gist. Tot die tijd werd het rijzen van brood gedaan door middel van desem, oftewel zuur geworden deeg.
Desembrood bij Van der Grijn
In ons assortiment vind je verschillende soorten desembrood. Bestel je desembrood eenvoudig in onze webshop of koop het in één van onze winkels.