Winkelmand

Je winkelmand is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.

    Vanaf nu weer elke zaterdag OLIEBOLLEN en APPELBEIGNETS in onze kramen bij de winkels!

    Draai je apparaat alsjeblieft naar horizontale positie

    Let op! de instellingen van jouw apparaat moeten dit wel toestaan Draai je apparaat naar horizontale positie

    Kaas knoflook desem brood om zelf af te bakken

    Dit product heeft een gemiddelde beoordeling van 4.8 sterren. Bekijk beoordeling(en)

    3,40

    Dit product kunnen wij verzenden door heel Nederland via brievenbus- of pakketpost. Verras iemand met de lekkerste post van de bakker. Kijk voor verzendkosten en informatie op de pagina over GrijnPost.

    Half wit tarwebrood met kaas

    Verse knoflook, blokjes oude kaas en oregano zijn de ingrediënten voor dit heerlijke op de stenen vloer gebakken desem broodje. Heel veelzijdig te gebruiken, lekker bij de soep, een lekkere salade of pasta. En natuurlijk mag dit brood niet ontbreken bij de barbecue, gourmet, borrel of bij andere feestelijke gelegenheden. Kortom, voor elk moment van het jaar, op elk moment van de dag.
    Bij dit voorgebakken broodje krijg je tijdens het afbakken de heerlijke bak geur in je keuken er gratis bij.

    Maak ook eens de verrassende en smakelijke kaasknoflookbrood lasagne! Klik hier voor het recept.

    1 sneetje weegt circa 35 gram.

    De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 10 tot 12 minuten afbakken.

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Bekijk ook onze andere afbakproducten

    Gemiddelde beoordeling: 4.8 sterren.

    5 sterren
    16 x
    4 sterren
    1 x
    3 sterren
    1 x
    2 sterren
    0 x
    1 sterren
    0 x

    Kenmerken

    Pindavrij

    Allergenen

    Gluten, Melk

    Ingrediënten


    TARWEbloem, water, MELK, TARWEdesem, bakkerszout, aardappelzetmeel, Kruiden En Specerijen(oregano, knoflookpoeder), zout, dextrose, Emulgator(E472e), gist, Verdikkingsmiddel(E412), Plantaardige Olie(koolzaad, raapzaad), veldbonenmeel, Antiklontermiddel(E535), Conserveermiddel(E251), E160b (ii), enzymen, kaliumjodide, Meelverbeteraar(E920), startercultuur, stremsel, zuursel

    Voedingswaarden per 100 gram
    Energie 1023.00 kj / 244.34 kcal
    Eiwit 12.00 g
    Koolhydraten 33.00 g
    - Suikers 0.70 g
    - Zetmeel 31.00 g
    Vetten 6.70 g
    - Verzadigd 3.80 g
    - Enkel / meerv. onv 1.90 g
    - Transvetzuren 0.16 g
    Voedingsvezels 1.20 g
    Vocht 44.88 g

    Bewaar bake off brood maximaal 2 dagen na aankoop in gesloten plastic zak op kamertemperatuur. Of 4 dagen in de koelkast. Langer bewaren? Vries het voorgebakken brood in. Bewaar het maximaal 4 weken in de vriezer. Laat het ontdooien op kamertemperatuur voor het afbakken. 


    • Kaas Knoflookbrood lasagne
      Kaas Knoflookbrood lasagne
    • Elke Maandag

      Ontbijtkoek; van € 4,45 voor € 3,95
      Ontbijtkoek
      3,95
    • Elke Dinsdag

      Rozijnenbollen; 4 halen, 3 betalen!
      Rozijnenbollen per 4 verpakt
      4 = 3
    • Elke Woensdag

      Boerenkaasstengels; van € 1,45 voor € 1,19!
      Kaasstengel met boerenkaas
      1,19
    • Elke Donderdag

      Saucijzen- en kaasbroodjes; 2e voor de halve prijs!
      Saucijzen- en kaasbroodjes
      2e
      halve prijs
    • Elke Vrijdag

      Zachte broodjes; 2e zakje voor de helft van de prijs!
      Zachte broodjes
      2e
      halve prijs
    • Elke Zaterdag

      Croissants; 4 halen, 3 betalen!
      Croissant om zelf af te bakken per 4 verpakt
      4 = 3
    • De hele week

      Karakterkorn van 4,16 voor 3,79
      Karakterkorn
      3,79
    • Gevulde koeken: 4 halen, 3 betalen!
      Gevulde koeken per 4 verpakt
      5,70
    • Gevulde koek 4 halen, 3 betalen
      Gevulde koek per stuk
      4 = 3