
De lekkerste Post van de Bakker
Winkelwagen
Wilt u naar meerdere adressen verzenden? Het getal onder "Aantal" bepaald naar hoeveel adressen we gaan verzenden, u kunt dit aantal aanpassen door erop te klikken.
Verzendadres
Het bovenstaande formulier is nog niet volledig ingevuld, vul alle velden in en klik op 'Ga verder met bestellen'.
Adressenlijst
Via de website kunnen maximaal 25 leveringsadressen besteld worden, wilt u naar meer adressen
verzenden? Dan maken we graag een persoonlijk voorstel voor u.
Neem daarvoor contact met ons via het onderstaande telefoonnummer of stuur ons een e-mail op info@grijnpost.nl.
Bakkerij van der Grijn
0184-663492
Het bovenstaande formulier is nog niet volledig ingevuld, vul alle velden in en klik op 'Ga verder met bestellen'.
Persoonlijke boodschap
Wil je nog een bericht meegeven voor de ontvanger, wij zorgen ervoor dat er een kaartje met de persoonlijke boodschap meegestuurd wordt.
Voeg extra producten toe
Wil je nog meerdere producten bestellen bij deze pakketpost? Klik hieronder bij de beschikbare producten.
let op: Het toevoegen van een product heeft invloed op het type pakket, daarmee zal de nieuwe bezorgkosten van €9.95 van toepassing zijn.


Bestel online
Half wit tarwebrood met kaas
Verse knoflook, blokjes oude kaas en oregano zijn de ingrediënten voor dit heerlijke op de stenen vloer gebakken desem broodje. Heel veelzijdig te gebruiken, lekker bij de soep, een lekkere salade of pasta. En natuurlijk mag dit brood niet ontbreken bij de barbecue, gourmet, borrel of bij andere feestelijke gelegenheden. Kortom, voor elk moment van het jaar, op elk moment van de dag.
Bij dit voorgebakken broodje krijg je tijdens het afbakken de heerlijke bak geur in je keuken er gratis bij.
Maak ook eens de verrassende en smakelijke kaasknoflookbrood lasagne! Klik hier voor het recept.
1 sneetje weegt circa 35 gram.
Afbaktijd:
De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 10 minuten afbakken.
Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen.
Kenmerken:
Pindavrij
Allergenen:
Gluten, Melk
Ingrediënten:
TARWEbloem, water, MELK, knoflook, TARWEdesem, bakkerszout, Plantaardige Olie(zonnebloem, raapzaad), zonnebloempitten, Kruiden En Specerijen(oregano), aardappelzetmeel, gist, zout, zeezout, citroensap (concentraat), Antiklontermiddel(E535), Conserveermiddel(E251), dextrose, E160b (ii), enzymen, kaliumjodide, stremsel, veldbonenmeel, zuursel
Voedingswaarden per 100 gram.
Energie | 952.00 kj / 227.38 kcal |
Eiwit | 9.50 g |
Koolhydraten | 36.00 g |
- Suikers | 0.50 g |
- Zetmeel | 34.00 g |
Vetten | 4.50 g |
- Verzadigd | 2.10 g |
- Enkel / meerv. onv | 1.10 g |
- Transvetzuren | 0.09 g |
Voedingsvezels | 1.30 g |
- Zout | 1.10 g |
- Natrium | 0.43 g |
Vocht | 46.65 g |
Bekijk ingrediënten
Bewaaradvies:
Bewaar bake off brood maximaal 2 dagen na aankoop in gesloten plastic zak op kamertemperatuur. Of 4 dagen in de koelkast. Langer bewaren? Vries het voorgebakken brood in. Bewaar het maximaal 4 weken in de vriezer. Laat het ontdooien op kamertemperatuur voor het afbakken.
Bekijk bewaaradvies