Winkelwagen

Uw winkelwagen is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.

    Welkom op de vernieuwde website van bakkerij van der Grijn!

    Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

    Let op de instellingen van uw apparaat moet dit wel toestaan Draai uw apparaat naar horizontale positie

    Grijn LOKAAL staat garant voor een product met ingredienten uit de streek. Proef de ambachtelijke smaak van een serie nieuwe producten.


    Grijn LOKAAL Aardbeien

    Heerlijk die zoete geur van aardbeien. Dat hoort bij de zomer en bij onze verse aardbeienpodukten. Zoals onze aardbei schelp, aardbeischnitte en aardbei slofjes. Onze aardbeien komen grotendeels van Meneer Kreling, een aardbeienteler uit Nieuwaal. Hij heeft veel liefde en passie voor zijn vak. Dat merk je aan de manier van spreken over de aardbei, maar ook laat hij met trots zijn bedrijf zien. Wij als bakkers hebben zelf de aardbeien mogen plukken en er natuurlijk ook van geproefd. Lekker zoet en precies op het juiste moment worden ze geplukt en voorzichtig ingepakt zodat ze niet beschadigen. Daarna direct gekoeld vervoerd en naar onze bakkerij gebracht. Waar onze bakkers er weer de heerlijkste produkten van maken. En ze vast af en toe wel een aardbeitje snoepen.

    Grijn PUUR Aardbeien

     


    Grijn LOKAAL Melk

    Het lekkers uit onze banketbakkerij wordt zoveel mogelijk op ambachtelijke wijze bereidt. Neem nu onze tompoucen. Elke dag wordt er verse melk gehaald bij een boer in de Alblasserwaard. Deze boer heeft kwaliteit hoog in het vaandel. Regelmatig worden er controles uitgevoerd op de kwaliteit van de melk en de gezondheid van de koeien.. Hij is een echte boer met passie voor zijn vak, of beter gezegd het is zijn leven. De verse melk wordt door ons verwerkt en we koken er heerlijke room van. Dat proef je zeker. De geur van zelfgekookte room brengt vanzelf herinneringen naar boven van vroeger.. Daar worden de knapperige bladerdeeg plakken mee gevuld en voor de liefhebber spuiten we nog wat verse slagroom op de roze zachte fondant. Ook wordt onze gekookte gele room gebruikt in verschillende van onze taartvullingen.