Draai je apparaat alsjeblieft naar horizontale positie
Let op! de instellingen van jouw apparaat moeten dit wel toestaan
Kloosterbrood voor
4,28
Heel wit tarwebrood meergranen
Nieuw! Als vervanger van ons poldermout en dubbeldonker. Heerlijk stevig en donker Kloosterbrood. Meergranenbrood op basis van tarweb....
l en roggebloem. De korst is lekker krokant met als extraatje een decoratieve gries erop. Smaakvol van de eerste tot de laatste boterham.
lees verder ....
Boule de Levain voor
2,47
Waan je in Franse sferen met dit nieuwe brood! Gemaakt door onze desembakkers Tijmen, Jan en Kelvin. Bijzonder smaakvolle witte desembol, gebakken op de stenen vloer va....
eft een onwijs knapperige korst, maar de binnenkant daarentegen is juist heel zacht en wat spekkerig. Veelzijdig in gebruik, een stevige plak is een goede basis voor een smakelijke lunch, maar evengoed is hij ook heerlijk bij een verse soep of pasta. Wat olijfolie erbij om in te dippen, of een likje kruidenboter... smullen maar!
Bestel hem ook eens bake-off en geniet van een lekker warm versgebakken brood.
Bake-off variant
De Boule de Levain weegt circa 250 gram en is goed voor zo'n 8 a 10 stevige boterhammen.
lees verder ....
Volkoren ciabatta voor
1,18
Naast onze traditionele ciabatta hebben onze bakkers nu ook een volkoren variant gebakken. Gemaakt van 100% volkorenmeel. Een verantwoord voedzaam en vezelrijk broodje. Lekker k....
nenkant is heerlijk luchtig.
Ook te bestellen in bake-off variant.
Bake-off variant
lees verder ....
Broodjes hard en zacht
Knapperig of zacht. Altijd vers, altijd genieten. Voor elk moment van de dag. Zachte witte broodjes, witte puntjes, gezonde bruine tarwebroodjes of goed gevulde suikersloffen. Een ruime keuze aan harde en zachte broodjes is te vinden bij ons. Ook hebben we veel afbakbroodjes, die je thuis lekker zelf af kunt bakken.
Zachte broodjesHarde broodjesBroodjes om zelf te bakken.Brood op de BBQ
Zachte broodjes
Onze zachte broodjes staan bekend om hun uitermate malse zachte beet. Of het nu een wit of een bruin broodje is. Het is altijd heerlijk smullen.
Suikerslof
Één van onze specialiteiten is de suikerslof. Heerlijk gevuld naar recept van Opa van der Grijn die deze suikerslof ontwikkelde voor de opening van zijn winkel in 1950.
Hoe bak ik de broodjes af?
Heb jij zin om thuis broodjes af te bakken? Kies dan voor onze afbakbroodjes. We hebben bruin en witte harde afbakbroodjes die je op 200 graden in 8 tot 10 minuten kunt afbakken. Het is toch heerlijk om te ontbijten met zelf opgewarmde afbakbroodjes!