Winkelmand

Je winkelmand is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.

    Vanaf nu weer elke zaterdag OLIEBOLLEN en APPELBEIGNETS in onze kramen bij de winkels!

    Draai je apparaat alsjeblieft naar horizontale positie

    Let op! de instellingen van jouw apparaat moeten dit wel toestaan Draai je apparaat naar horizontale positie

    Spelt zuurdesem brood om zelf af te bakken.

    Dit product heeft een gemiddelde beoordeling van 4.2 sterren. Bekijk beoordeling(en)

    3,40

    Dit product kunnen wij verzenden door heel Nederland via brievenbus- of pakketpost. Verras iemand met de lekkerste post van de bakker. Kijk voor verzendkosten en informatie op de pagina over GrijnPost.

    Half bruin spelt desembrood

    Heerlijk puur bruin speltbrood op basis van 100% Kollenberger spelt uit Limburg. Het brood is op de stenenvloer gebakken en heeft bijzonder veel smaak doordat zuurdesem de basis is. Daardoor is het brood fris van smaak (niet zuur) en lekker knapperig. Heerlijk met een plak oude kaas. Of wat denk je van een lekkere snee bij de soep.

    Dit brood bevat speltgluten maar is vrij van tarwe. Heb je een tarwe/gluten intolerantie, maar kun je speltgraan/speltgluten wel verdragen? Dan is dit brood een smakelijk aanvulling op je dieet. 

    Ook te bestellen in de afgebakken variant.

    1 sneetje weegt circa 30 gram.

    De oven voorverwarmen op 200 graden, 10 tot 12 minuten afbakken. Even af laten koelen en u heeft een heerlijk vers brood.

    Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
    Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
    Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

    Bekijk ook onze andere afbakproducten

    Gemiddelde beoordeling: 4.2 sterren.

    5 sterren
    6 x
    4 sterren
    1 x
    3 sterren
    1 x
    2 sterren
    0 x
    1 sterren
    1 x

    Kenmerken

    Lactosevrij, Pindavrij, Vegan

    Allergenen

    Sesam, Gluten, Soja, Lupine

    Ingrediënten


    water, speltmeel(TARWE), speltbloem(TARWE), rijstebloem, speltmoutmeel(TARWE), zonnebloempitten, speltvlokken(TARWE), SESAMzaad (gepeld), LUPINEgrits, bakkerszout, zout, gist, Verdikkingsmiddel(E412, E466), dextrose, Plantaardige Olie(koolzaad), veldbonenmeel, Emulgator(E472e, E471, E482), Antiklontermiddel(E535), Aroma(aroma), enzymen, kaliumjodide, SOJAbloem, suiker

    Voedingswaarden per 100 gram
    Energie 942.00 kj / 224.99 kcal
    Eiwit 10.00 g
    Koolhydraten 36.00 g
    - Suikers 0.70 g
    - Zetmeel 17.00 g
    Vetten 3.40 g
    - Verzadigd 0.80 g
    - Enkel / meerv. onv 1.00 g
    Voedingsvezels 4.10 g
    Vocht 45.31 g

    Bewaar bake off brood maximaal 2 dagen na aankoop in gesloten plastic zak op kamertemperatuur. Of 4 dagen in de koelkast. Langer bewaren? Vries het voorgebakken brood in. Bewaar het maximaal 4 weken in de vriezer. Laat het ontdooien op kamertemperatuur voor het afbakken. 


    • Broodje pompoen
      Broodje pompoen
    • Elke Maandag

      Ontbijtkoek; van € 4,45 voor € 3,95
      Ontbijtkoek
      3,95
    • Elke Dinsdag

      Rozijnenbollen; 4 halen, 3 betalen!
      Rozijnenbollen per 4 verpakt
      4 = 3
    • Elke Woensdag

      Boerenkaasstengels; van € 1,45 voor € 1,19!
      Kaasstengel met boerenkaas
      1,19
    • Elke Donderdag

      Saucijzen- en kaasbroodjes; 2e voor de halve prijs!
      Saucijzen- en kaasbroodjes
      2e
      halve prijs
    • Elke Vrijdag

      Zachte broodjes; 2e zakje voor de helft van de prijs!
      Zachte broodjes
      2e
      halve prijs
    • Elke Zaterdag

      Croissants; 4 halen, 3 betalen!
      Croissant om zelf af te bakken per 4 verpakt
      4 = 3
    • De hele week

      Karakterkorn van 4,16 voor 3,79
      Karakterkorn
      3,79
    • Gevulde koeken: 4 halen, 3 betalen!
      Gevulde koeken per 4 verpakt
      5,70
    • Gevulde koek 4 halen, 3 betalen
      Gevulde koek per stuk
      4 = 3