Winkelmand
Je winkelmand is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.
Je winkelmand is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.
Dit product heeft een gemiddelde beoordeling van 4.2 sterren. Bekijk beoordeling(en)
Heerlijk puur bruin speltbrood op basis van 100% Kollenberger spelt uit Limburg. Het brood is op de stenenvloer gebakken en heeft bijzonder veel smaak doordat zuurdesem de basis is. Daardoor is het brood fris van smaak (niet zuur) en lekker knapperig. Heerlijk met een plak oude kaas. Of wat denk je van een lekkere snee bij de soep.
Dit brood bevat speltgluten maar is vrij van tarwe. Heb je een tarwe/gluten intolerantie, maar kun je speltgraan/speltgluten wel verdragen? Dan is dit brood een smakelijk aanvulling op je dieet.
Ook te bestellen in de afgebakken variant.
1 sneetje weegt circa 30 gram.
De oven voorverwarmen op 200 graden, 10 tot 12 minuten afbakken. Even af laten koelen en u heeft een heerlijk vers brood.
Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen.
Gemiddelde beoordeling: 4.2 sterren.
Lactosevrij, Pindavrij, Vegan
Sesam, Gluten, Soja, Lupine
water, speltmeel(TARWE), speltbloem(TARWE), rijstebloem, speltmoutmeel(TARWE), zonnebloempitten, speltvlokken(TARWE), SESAMzaad (gepeld), LUPINEgrits, bakkerszout, zout, gist, Verdikkingsmiddel(E412, E466), dextrose, Plantaardige Olie(koolzaad), veldbonenmeel, Emulgator(E472e, E471, E482), Antiklontermiddel(E535), Aroma(aroma), enzymen, kaliumjodide, SOJAmeel, suiker
Voedingswaarden per 100 gram | |||||||
Energie | 942.00 kj / 224.99 kcal | ||||||
Eiwit | 10.00 g | ||||||
|
|||||||
|
|||||||
Voedingsvezels | 4.10 g | ||||||
Zout | 0.91 g | ||||||
Natrium | 0.36 g | ||||||
Vocht | 45.31 g |
Bewaar bake off brood maximaal 2 dagen na aankoop in gesloten plastic zak op kamertemperatuur. Of 4 dagen in de koelkast. Langer bewaren? Vries het voorgebakken brood in. Bewaar het maximaal 4 weken in de vriezer. Laat het ontdooien op kamertemperatuur voor het afbakken.