De lekkerste Post van de Bakker
Winkelwagen
Wilt u naar meerdere adressen verzenden? Het getal onder "Aantal" bepaald naar hoeveel adressen we gaan verzenden, u kunt dit aantal aanpassen door erop te klikken.
Verzendadres
Het bovenstaande formulier is nog niet volledig ingevuld, vul alle velden in en klik op 'Ga verder met bestellen'.
Adressenlijst
Via de website kunnen maximaal 25 leveringsadressen besteld worden, wilt u naar meer adressen
verzenden? Dan maken we graag een persoonlijk voorstel voor u.
Neem daarvoor contact met ons via het onderstaande telefoonnummer of stuur ons een e-mail op info@grijnpost.nl.
Bakkerij van der Grijn
0184-663492
Het bovenstaande formulier is nog niet volledig ingevuld, vul alle velden in en klik op 'Ga verder met bestellen'.
Persoonlijke boodschap
Wil je nog een bericht meegeven voor de ontvanger, wij zorgen ervoor dat er een kaartje met de persoonlijke boodschap meegestuurd wordt.
Voeg extra producten toe
Wil je nog meerdere producten bestellen bij deze pakketpost? Klik hieronder bij de beschikbare producten.
let op: Het toevoegen van een product heeft invloed op het type pakket, daarmee zal de nieuwe bezorgkosten van €9.95 van toepassing zijn.
Bestel online
Half bruin spelt tarwe desembrood
Heerlijk puur bruin speltbrood op basis van 100% Kollenberger spelt uit Limburg. Het brood is op de stenenvloer gebakken en heeft bijzonder veel smaak doordat zuurdesem de basis is. Daardoor is het brood fris van smaak (niet zuur) en lekker knapperig. Heerlijk met een plak oude kaas. Of wat denk je van een lekkere snee bij de soep.
Dit brood bevat speltgluten maar is vrij van tarwe. Heb je een tarwe/gluten intolerantie, maar kun je speltgraan/speltgluten wel verdragen? Dan is dit brood een smakelijk aanvulling op je dieet.
Ook te bestellen in de afgebakken variant.
1 sneetje weegt circa 30 gram.
Afbaktijd:
De oven voorverwarmen op 200 graden, 10 minuten afbakken. Even af laten koelen en u heeft een heerlijk vers brood.
Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen.
Kenmerken:
Lactosevrij, Pindavrij, Vegan
Allergenen:
Sesam, Gluten, Soja, Lupine
Ingrediënten:
water, speltmeel(TARWE), speltbloem(TARWE), speltmoutmeel(TARWE), zonnebloempitten, speltvlokken(TARWE), SESAMzaad (gepeld), gist, LUPINEgrits, bakkerszout, zout, Verdikkingsmiddel(E412, E466), Antiklontermiddel(E535), Aroma(aroma), dextrose, Emulgator(E471, E482), enzymen, kaliumjodide, SOJAbloem, suiker
Voedingswaarden per 100 gram.
Energie | 912.00 kj / 217.83 kcal |
Eiwit | 9.50 g |
Koolhydraten | 35.00 g |
- Suikers | 0.80 g |
- Zetmeel | 18.00 g |
Vetten | 3.30 g |
- Verzadigd | 0.70 g |
- Enkel / meerv. onv | 0.80 g |
Voedingsvezels | 4.30 g |
- Zout | 0.95 g |
- Natrium | 0.38 g |
Vocht | 46.49 g |
Bekijk ingrediënten
Bewaaradvies:
Bewaar bake off brood maximaal 2 dagen na aankoop in gesloten plastic zak op kamertemperatuur. Of 4 dagen in de koelkast. Langer bewaren? Vries het voorgebakken brood in. Bewaar het maximaal 4 weken in de vriezer. Laat het ontdooien op kamertemperatuur voor het afbakken.
Bekijk bewaaradvies