Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

Let op de instellingen van uw apparaat moet dit wel toestaan Draai uw apparaat naar horizontale positie
vandergrijn-logo
2 3 4

De lekkerste Post van de Bakker

Winkelwagen

Verzendadres

Het bovenstaande formulier is nog niet volledig ingevuld, vul alle velden in en klik op 'Ga verder met bestellen'.

Adressenlijst

Via de website kunnen maximaal 25 leveringsadressen besteld worden, wilt u naar meer adressen verzenden? Dan maken we graag een persoonlijk voorstel voor u.
Neem daarvoor contact met ons via het onderstaande telefoonnummer of stuur ons een e-mail op info@grijnpost.nl.

Bakkerij van der Grijn
0184-663492

Het bovenstaande formulier is nog niet volledig ingevuld, vul alle velden in en klik op 'Ga verder met bestellen'.

Persoonlijke boodschap

Wil je nog een bericht meegeven voor de ontvanger, wij zorgen ervoor dat er een kaartje met de persoonlijke boodschap meegestuurd wordt.

Voeg extra producten toe

Wil je nog meerdere producten bestellen bij deze pakketpost? Klik hieronder bij de beschikbare producten.

let op: Het toevoegen van een product heeft invloed op het type pakket, daarmee zal de nieuwe bezorgkosten van €9.95 van toepassing zijn.

Appel kruimel cake per post
Appel kruimel cake per post
Bonbons per 12 verpakt
Bonbons per 12 verpakt
Boterkoek per post
Boterkoek per post
Brood met verlaagd koolhydraatgehalte om zelf af te bakken
Brood met verlaagd koolhydraatgehalte om zelf af te bakken
Chocolade zoentjes
Chocolade zoentjes
Dadel noten brood om zelf af te bakken
Dadel noten brood om zelf af te bakken
Desem baguette om zelf af te bakken per 2 verpakt.
Desem baguette om zelf af te bakken per 2 verpakt.
Gevulde koek per post
Gevulde koek per post
Gevulde speculaas per post
Gevulde speculaas per post
Gorinchemse Zoute Bollen incl. blikje
Gorinchemse Zoute Bollen incl. blikje
Kaas knoflook desem brood om zelf af te bakken
Kaas knoflook desem brood om zelf af te bakken
Kaiserbroodjes om zelf af te bakken per 4 verpakt
Kaiserbroodjes om zelf af te bakken per 4 verpakt
Katoenen broodzak
Katoenen broodzak
Langzaam volkoren om zelf af te bakken
Langzaam volkoren om zelf af te bakken
Marsepein wit per 100 gram
Marsepein wit per 100 gram
Ontbijtkoek
Ontbijtkoek
Pain levain om zelf af te bakken
Pain levain om zelf af te bakken
Roomboter amandelstaaf 250 gram
Roomboter amandelstaaf 250 gram
Speculaasjes, per 200 gram verpakt
Speculaasjes, per 200 gram verpakt
Spelt carree om zelf af te bakken per 4 verpakt
Spelt carree om zelf af te bakken per 4 verpakt
Spelt zuurdesem brood om zelf af te bakken.
Spelt zuurdesem brood om zelf af te bakken.
Suikerbrood
Suikerbrood

Turks brood om zelf af te bakken € 2,05

Bekijk ons volledige product assortiment
Dit product heeft een gemiddelde beoordeling van: 4.8 sterren. Bekijk beoordeling(en)

Bestel online

Dit product is niet beschikbaar

Half wit tarwebrood

Specialiteit van onze bakker Leon: Turksbrood. Het brood kent een lekkere, grove structuur en is afgewerkt met een fijn sesamzaadje. Het brood is een hardloper bij de speciale broodsoorten. En erg veelzijdig te gebruiken, Neem hem eens in plaats van een stokbrood bij de soep, gourmet of BBQ. Of als extraatje bij het diner. Maar ook superlekker om hem te gebruiken als basis van een rijk belegde verse pizza. En wat dacht je van een puntje bij de borrel. Ons advies is om hem op de dag van aankoop of afbakken op te eten. De volgende dag zal hij wat taaier en droger zijn.

1 portie weegt circa 60 gram.

Afbaktijd:

De oven voorverwarmen op 200 graden en dan 5 tot 6 minuten afbakken. Tip: je kan hem voor het bakken ook lekker beleggen met bijvoorbeeld geruld gehakt, groente en kaas. Dan mag het brood 8 tot 10 minuten in de oven. En je hebt een heerlijke maaltijd!

Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 8 tot 10 minuten afbakken met gesloten deksel.
Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen. 

Bekijk ook onze andere afbakproducten

Kenmerken:

Lactosevrij, Pindavrij, Vegan

Allergenen:

Gluten, Sesam

Ingrediënten:

TARWEbloem, water, TARWEdesem, ROGGEbloem, SESAMzaad (ongepeld), olijfolie, bakkerszout, gist, Antiklontermiddel(E535), dextrose, enzymen, enzymen(TARWE), kaliumjodide, Plantaardige Olie(raapzaad), veldbonenmeel

Voedingswaarden per 100 gram.

Energie 962.00 kj / 229.77 kcal
Eiwit 8.30 g
Koolhydraten 42.00 g
- Suikers 0.70 g
- Zetmeel 41.00 g
Vetten 2.70 g
- Verzadigd 0.40 g
- Enkel / meerv. onv 1.30 g
Voedingsvezels 1.40 g
- Zout 1.10 g
- Natrium 0.43 g
Vocht 44.26 g

Bekijk ingrediënten

Bewaaradvies:

Bewaar bake off brood maximaal 2 dagen na aankoop in gesloten plastic zak op kamertemperatuur. Of 4 dagen in de koelkast. Langer bewaren? Vries het voorgebakken brood in. Bewaar het maximaal 4 weken in de vriezer. Laat het ontdooien op kamertemperatuur voor het afbakken. 


Bekijk bewaaradvies

Variatie tips!

Heerlijke recepten

Te grote bbq burger met turksbrood
Turksbrood met gehakt en groenten
Elke Maandag
Ontbijtkoek; van € 4,45 voor € 2,95
Ontbijtkoek; van € 4,45 voor € 2,95
Elke Dinsdag
Rozijnenbollen; 4 halen, 3 betalen!
Rozijnenbollen; 4 halen, 3 betalen!
Elke Woensdag
Boerenkaasstengels; van € 1,45 voor € 1,09!
Boerenkaasstengels; van € 1,45 voor € 1,09!
Elke Donderdag
Saucijzen- en kaasbroodjes; 2e voor de halve prijs!
Saucijzen- en kaasbroodjes; 2e voor de halve prijs!
Elke Vrijdag
Zachte broodjes; 2e zakje voor de helft van de prijs!
Zachte broodjes; 2e zakje voor de helft van de prijs!
Elke Zaterdag
Croissants; 4 halen, 3 betalen!
Croissants; 4 halen, 3 betalen!
Weekend verwenner
Grijnelaars; 4 halen, 3 betalen!
Grijnelaars; 4 halen, 3 betalen!
De hele week
Vikorn van € 4,16 voor € 3,29
Vikorn van € 4,16 voor € 3,29

Aanbiedingen van deze week

Zowel online in onze webshop als in onze winkels hebben we elke week leuke aanbiedingen

Bekijk alle aanbiedingen

Meer bestellen?

Kijk voor gerelateerde artikelen in de volgende rubrieken van onze webwinkel:

Stokbrood en meer
Stokbrood en meer