Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

Let op de instellingen van uw apparaat moet dit wel toestaan Draai uw apparaat naar horizontale positie

Met salie geroosterde pompoen op een laagje geitenkaas en knapperige pain d'linie. Klink goed toch!

Ingrediënten:

- 1 pain d'linie, heb je liever bruin brood, kies dan voor spelt zuurdesem.
- 400 gram pompoenblokjes (in kleine blokjes gesneden)
- 150 gram zachte geitenkaas (of een andere zachte kaas als je niet van geitenkaas houdt)
- handje rucola
- 1 teentje knoflook
- snuf gedroogde salie 
- snuf peper en zout
- 1 eetlepel honing
- scheutje olijfolie
- 2 eetlepels walnoten (grof gehakt)

Bereiding:

Verwarm de oven op 190 graden. Snij de pompoen in kleine blokjes en doe ze in een kom. Voeg een scheutje olie toe en breng op smaak met peper, zout en salie. Verdeel ze over de bakplaat met bakpapier (of een grote ovenschaal) en bak ze in ongeveer 25 minuten. 
Snij het brood in sneetjes en bestrijk dun met een beetje olijfolie. Leg de sneetjes ongeveer 3 a 4 minuten in de warme oven, zodat ze lichtbruin en knapperig worden. 
Wrijf de broodjes daarna lichtjes in met een teentje knoflook. Besmeer/beleg ze royaal met de geitenkaas en verdeel er een beetje rucola over. Schep van de gebakken pompoen erover en bestrooi met walnoten en druppel er een beetje honing over. 

Smullen maar! Warm is dit broodje pompoen het lekkerst!

Gebruik een van de volgende producten uit ons assortiment om dit recept te maken