De lekkerste Post van de Bakker
Winkelwagen
Wilt u naar meerdere adressen verzenden? Het getal onder "Aantal" bepaald naar hoeveel adressen we gaan verzenden, u kunt dit aantal aanpassen door erop te klikken.
Verzendadres
Het bovenstaande formulier is nog niet volledig ingevuld, vul alle velden in en klik op 'Ga verder met bestellen'.
Adressenlijst
Via de website kunnen maximaal 25 leveringsadressen besteld worden, wilt u naar meer adressen
verzenden? Dan maken we graag een persoonlijk voorstel voor u.
Neem daarvoor contact met ons via het onderstaande telefoonnummer of stuur ons een e-mail op info@grijnpost.nl.
Bakkerij van der Grijn
0184-663492
Het bovenstaande formulier is nog niet volledig ingevuld, vul alle velden in en klik op 'Ga verder met bestellen'.
Persoonlijke boodschap
Wil je nog een bericht meegeven voor de ontvanger, wij zorgen ervoor dat er een kaartje met de persoonlijke boodschap meegestuurd wordt.
Voeg extra producten toe
Wil je nog meerdere producten bestellen bij deze pakketpost? Klik hieronder bij de beschikbare producten.
let op: Het toevoegen van een product heeft invloed op het type pakket, daarmee zal de nieuwe bezorgkosten van €9.95 van toepassing zijn.
Bestel online
Pain d'linie. Heerlijk Frans desembrood gemaakt door onze Boulanger Tijmen aan de Linie in Gorinchem. Met een detail van rozemarijn en honing. Dit desembrood heeft een lange rijs- en bereidingstijd gehad, totaal zo'n 16 uur waardoor hij goed op smaak is. Het bijzondere van dit brood is, dat het deeg koud de oven ingaat. Daardoor ontstaan er kleine luchtbelletjes in de korst, waardoor deze extra krokant is! Je proeft Frankrijk!
Geniet van de geur en de smaak van een versgebakken brood.
Ook verkrijgbaar in de afgebakken variant.
1 portie weegt ongeveer 30 gram.
Afbaktijd:
De oven voorverwarmen op 200 graden. 8 a 10 minuten af te bakken.
Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen.
Kenmerken:
Pindavrij
Allergenen:
Gluten
Ingrediënten:
TARWEbloem, water, Kruiden En Specerijen(rozemarijn), ROGGEbloem, TARWEdesem, gist, bakkerszout, veldbonenmeel, suiker, gistextract, Plantaardige Olie(raapzaad), Antiklontermiddel(E535), enzymen, enzymen(TARWE), kaliumjodide
Voedingswaarden per 100 gram.
Energie | 901.00 kj / 215.20 kcal |
Eiwit | 7.80 g |
Koolhydraten | 42.00 g |
- Suikers | 0.80 g |
- Zetmeel | 41.00 g |
Vetten | 1.10 g |
- Verzadigd | 0.30 g |
- Enkel / meerv. onv | 0.20 g |
Voedingsvezels | 2.00 g |
- Zout | 0.87 g |
- Natrium | 0.35 g |
Vocht | 45.30 g |
Bekijk ingrediënten
Bewaaradvies:
Bewaar bake off brood maximaal 2 dagen na aankoop in gesloten plastic zak op kamertemperatuur. Of 4 dagen in de koelkast. Langer bewaren? Vries het voorgebakken brood in. Bewaar het maximaal 4 weken in de vriezer. Laat het ontdooien op kamertemperatuur voor het afbakken.
Bekijk bewaaradvies