Winkelmand
Je winkelmand is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.
Je winkelmand is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.
Dit product heeft een gemiddelde beoordeling van 4.8 sterren. Bekijk beoordeling(en)
Voor een feestelijke koningsdag! De Oranje tompouce, opgebouwd uit een stuk krokant roomboter bladerdeeg. Daarop de heerlijkste vers gekookte room. Onze gekookte room is gemaakt van boerenmelk naar recept van oma van der Grijn. En zoals het hoort op een tompouce, een laag heerlijk zachte zoete oranje fondant. Nog een prachtige slagroomstreep voor de finishing touch. Ook verkrijgbaar zonder slagroom.
1 oranje tompouce met slagroom weegt ongeveer 160 gram.
Gemiddelde beoordeling: 4.8 sterren.
Pindavrij
Gluten, Ei, Soja, Melk, Sulfiet, Lupine
MELK, suiker, TARWEbloem, roomboter(MELK) (10%), room(MELK), water, EI, maiszetmeel, glucosestroop(SULFIET), zout, Plantaardig Vet(palm, palmpit), Plantaardige Olie(raapzaad), lactose(MELK), Conserveermiddel(E202 (kaliumsorbaat)), MELKpoeder (magere), Aroma(aroma), Emulgator(E322 (lecithine), E471 (mono- en diglyceride van vetzuren)), gelatine, Kleurstof(E160c (paprika extract)), LUPINEmeel, Meelverbeteraar(E920 (L-cysteïne)), Stabilisator(E407 (carrageen)), TARWEzetmeel, Verdikkingsmiddel(E412 (guarpitmeel)), Voedingszuur(E330 (citroenzuur)), weipoeder(MELK)
| Voedingswaarden per 100 gram | |||||||
| Energie | 1165.00 kj / 278.26 kcal | ||||||
| Eiwit | 4.10 g | ||||||
|
|||||||
|
|||||||
| Zout | 0.28 g | ||||||
| Natrium | 0.11 g | ||||||
| Vocht | 49.12 g | ||||||
Een tompouce is een dagvers product, en op de dag van aankoop echt het allerlekkerst! De volgende dag zal het bladerdeeg iets minder krokant zijn.
Neem eens een kijkje in de volgende categorieën:
Voor 22:00 uur besteld?
Voor het grootste gedeelte van ons assortiment geldt: voor 22:00 uur besteld, de
volgende
(werk)dag geleverd.
Vragen over onze producten / bestelling?
Neem contact op met je vestiging.