Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

Let op de instellingen van uw apparaat moet dit wel toestaan Draai uw apparaat naar horizontale positie
29-10-2020 Bang voor een buitje? Welnee! Geniet van de herfst, met Vikorn vitaminebrood. Superlekker! En het bevat dit najaar bovendien vitamine D, speciaal toegevoegd om bij te dragen aan je immuunsysteem. Zo werk je lekker aan je weerstand.
Meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol. Normaal is de zon die op onze huid schijnt een belangrijke leverancier van vitamine D, maar niet in de donkere maanden wanneer we meer bedekkende kleding dragen. 

Daarom is er aan Vikorn vitamine D toegevoegd!

Bovenop de goede vitamines die normaal al in Vikorn zitten zoals vitamine B1, B2, B12 en ijzer. Met 100 gram Vikorn (3 boterhammen) heb je al 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) te pakken. De smaak? Vikorn is en blijft onveranderd lekker. Da's lekker werken aan je weerstand!

Vikorn is Vegan! Mooi meegenomen? Ja, maar ook een bewuste keuze. Het toegevoegde vitamine D is gewonnen uit plantaardige bron, niet uit dierlijke bron. 

Vikorn bestellen?! Klik hier.

Over vitamines en mineralen

Vitamines zijn onmisbaar voor een goede gezondheid. Het lichaam kan ze niet (voldoende) maken. Wie gevarieerd eet zal niet snel een vitaminetekort oplopen. Toch kunnen vitaminesupplementen of verrijkte voedingsmiddelen een waardevolle aanvulling zijn. IJzer speelt een belangrijke rol bij het transport van zuurstof via het bloed.


Experts roepen iedereen op: slik vitamine D tegen corona;

Meerdere hoogleraren immunologie, wetenschappers en doktoren pleiten voor het slikken van vitamine D tegen corona. Volgens experts is de kans dat je een corona-infectie oploopt kleiner en als je toch ziek wordt kan de ziekte minder ernstig verlopen. Klik hier voor meer informatie over Vikorn.

Inspiratie opdoen om van je Vikorn boterham een feestje te maken?! Kijk hier voor onwijs veel verschillende belegtips en recepten.