Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

Let op de instellingen van uw apparaat moet dit wel toestaan Draai uw apparaat naar horizontale positie
23-04-2021

thumbnail_foodbase_oranje_gekroond_header3 

Vol trots laten wij weten dat onze oranje tompoucen en oranje chocolade bollen beoordeeld zijn door het Nederlands Bakkerij Centrum en dat we prachtige cijfers hebben gehaald. We zijn met GOUD bekroond!

De bakkers gebruiken al jarenlang hun traditionele recepten voor het oranje gebak. Maar zijn tegelijkertijd ook altijd op zoek naar verbetering van de kwaliteit. Daarom wordt er veel getest, geproefd en waar nodig verbeterd. Dat is ook gebeurd met ons oranje gebak waar we altijd al om geprezen worden. En nu.. De keurmeesters van Foodbase konden er niet omheen. Zowel de tompoucen als de chocolade bollen behoren tot het beste oranjegebak!!

big_oranje_tompouce_met_slagroom_2_(middel)   big_oranje_chocolade_bol2_(middel) 

Onze tompoucen zijn gemaakt van krokant roomboter korstdeeg. De vulling is een eigen gekookte pudding die we maken van verse boerenmelk. Met bovenop een traditioneel laagje oranje fondant. 

Wat onze oranje chocolade bollen zo lekker maakt is in het rapport te lezen, maar wat zeker zo interessant is om te weten: hij zit boordevol luchtige slagroom!

rapport_tompouce_(1) 

rapport_chocolade_bol_(1).[1]   

klik hier om terug te gaan naar ons ORANJE gebak assortiment. 

Als bakkerij zijn we natuurlijk geweldig blij met deze kroning. Een beloning voor de bakkers, die het bedenken en maken. Maar ook een stimulans voor alle inpakkers, chauffeurs en verkoopmedewerkers om deze Koningsdag weer feestelijk te laten verlopen. 

Dit prachtige resultaat hebben we mede te danken aan deze dames.

koeien 

De prachtige koeien van het Melkveebedrijf van familie Hakkesteegt aan de Wilgenweg te Groot-Ammers leveren ons dagelijks liters loeiverse boerenmelk. Waarvan wij de romige pudding koken die in de tompoucen gaat. 

Wij durven nu gerust te zeggen: kom bij ons je oranje gebak halen en maak er een feestelijke Koningsdag van!

Klik hier om terug te gaan naar ons ORANJE gebak assortiment.