Winkelmand
Je winkelmand is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.
Je winkelmand is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.
Dit product heeft een gemiddelde beoordeling van 4.5 sterren. Bekijk beoordeling(en)
Een heerlijke taart voor 12 personen met enorm veel, verse aardbeien! De taart bestaat uit drie laagjes kapselcake met daartussen slagroom. Op de bovenste laag heerlijk afgewerkt met aardbei bavarois. De bavarois is gemaakt op basis van verse aardbeiden. Aardbeien, aardbeien en nog eens aardbeien! Proef de zomer, mmm!
Zowel gesneden als ongesneden te bestellen. De taart is goed voor 12 personen. Het formaat van elk stukje is 6 bij 5,5 cm.
1 portie weegt circa 90 gram.
Gemiddelde beoordeling: 4.5 sterren.
Pindavrij
Ei, Melk, Gluten, Noten, Sulfiet
room(MELK), water, MELK (magere), gelatine(SULFIET), suiker, MELKpoeder (magere), EI, TARWEbloem, alcohol, TARWEzetmeel, Aroma(aroma(AMANDELEN)), Voedingszuur(E330 (citroenzuur)), Zuurteregelaar(E500 (natriumcarbonaten)), Emulgator(E472b (mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met melkzuur)), glucosestroop, Conserveermiddel(E202 (kaliumsorbaat)), Plantaardige Olie(zonnebloem), Rijsmiddel(E450 (difosfaten), E500 (natriumcarbonaten)), Stabilisator(E407 (carrageen)), Verdikkingsmiddel(E415 (xanthaangom), E461 (methylcellulose))
| Voedingswaarden per 100 gram | |||||||
| Energie | 407.00 kj / 97.21 kcal | ||||||
| Eiwit | 1.80 g | ||||||
|
|||||||
|
|||||||
| Zout | 0.04 g | ||||||
| Natrium | 0.02 g | ||||||
| Vocht | 9.85 g | ||||||
| Alcohol | 0.13 g | ||||||
Om optimaal van ons gebak te genieten, adviseren wij dit koel te bewaren (temperatuur beneden 7 graden) en binnen 1 a 2 dagen te consumeren.
Neem eens een kijkje in de volgende categorieën:
Voor 22:00 uur besteld?
Voor het grootste gedeelte van ons assortiment geldt: voor 22:00 uur besteld, de
volgende
(werk)dag geleverd.
Vragen over onze producten / bestelling?
Neem contact op met je vestiging.