Winkelmand
Je winkelmand is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.
Je winkelmand is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.
Dit product heeft een gemiddelde beoordeling van 5.0 sterren. Bekijk beoordeling(en)
De halve grijnelaar is een heerlijk gebakje van schuimplakken met daartussen smakelijke crème en jam van bosbessen, afgewerkt met wat poedersuiker. Ideaal om te trakteren, bij een high tea of op een verjaardag. Zeker weten dat je gasten dit kunnen waarderen! Natuurlijk hebben we ook de grote variant in ons assortiment.
Onze grijnelaar is glutenarm. Qua ingrediënten is hij glutenvrij maar doordat de grijnelaar in onze eigen bakkerij wordt gemaakt, kan er wel sprake zijn van kruisbesmetting. Personen die erg heftig reageren op gluten, kunnen beter kiezen voor glutenvrije producten.
1 mini grijnelaar weegt circa 30 gram.
Gemiddelde beoordeling: 5 sterren.
Pindavrij
Melk, Ei, Noten
suiker, EI-EIwit, HAZELNOTEN, Plantaardig Vet(palm), roomboter(MELK) (6%), aardappelzetmeel, EI, water, Plantaardige Olie(koolzaad, zonnebloem), frambozen, glucosestroop, Stabilisator(E412, E415, E331), alcohol, rode bessen, glucosestroop (gedroogd), Conserveermiddel(E202), Aroma(aroma), Emulgator(E471, E475), Geleermiddel(E440), Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma), Voedingszuur(E330), zout, Zuurteregelaar(E330)
Voedingswaarden per 100 gram | |||||||||
Energie | 1820.00 kj / 434.70 kcal | ||||||||
Eiwit | 4.70 g | ||||||||
|
|||||||||
|
|||||||||
Voedingsvezels | 1.40 g | ||||||||
Zout | 0.17 g | ||||||||
Natrium | 0.07 g | ||||||||
Vocht | 24.60 g | ||||||||
Alcohol | 0.10 g |
Om optimaal van ons gebak te genieten, adviseren wij dit koel te bewaren (temperatuur beneden 7 graden) en binnen 1 a 2 dagen te consumeren.
Voor 23.00 uur besteld?
Voor het grootste gedeelte van ons assortiment geldt: voor 23.00 uur besteld, de volgende
(werk)dag geleverd.
Vragen over onze producten / bestelling?
Neem contact op met je vestiging.