Winkelmand
Je winkelmand is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.
Je winkelmand is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.
Dit product heeft een gemiddelde beoordeling van 4.0 sterren. Bekijk beoordeling(en)
Leverbaar in november en december. Deze glutenvrije oliebollen zijn gemaakt door bakkerij van Gils, een gehele glutenvrije bakkerij. Hierdoor kunnen wij garanderen dat deze ook echt glutenvrij zijn. Gevuld met rozijnen. Lekker om ze even op te warmen in de oven. En geniet met deze oliebollen mee van de december tradities.
Klik hier als u de glutenvrije oliebollen liever zonder rozijnen hebt.
Opwarm advies:
Oven: voorverwarmen op 180 graden, circa 6 minuten opwarmen.
Airfryer : voorverwarmen op 200 graden, circa 4 minuten opwarmen.
Magnetron: niet doen! komt de smaak niet ten goede!
Gemiddelde beoordeling: 4 sterren.
Glutenvrij, Pindavrij
Soja, Melk, Lupine
Plantaardige Olie(zonnebloem, katoenzaad), rozijnen (5%), Antioxidant(E306), Voedingszuur(E330), tapiocazetmeel, aardappelzetmeel, maiszetmeel, SOJA-eiwit, suiker, plantaardige olie, gist, sojabloem, Verdikkingsmiddel(E466), bakkerszout, maltose, water, Enzym(amylase), druivenconcentraat, roomboter(MELK) (<1%), LUPINE
Voedingswaarden per 100 gram | |||||||||
Energie | 3577.00 kj / 854.35 kcal | ||||||||
|
|||||||||
|
|||||||||
Vocht | 0.80 g |
Het best te bewaren op kamertemperatuur in de vetvrije oliebollenzak of gebaksdoos. Bewaar je ze langer dan 1 dag dan is het aan te bevelen om ze weer op te warmen;
Oven: voorverwarmen op 200 graden, circa 6 minuten opwarmen.
Airfryer: voorverwarmen op 200 graden, circa 4 minuten opwarmen.
Magnetron: liever niet doen! Komt de smaak niet ten goede.
Neem eens een kijkje in de volgende categorieën:
Voor 23.00 uur besteld?
Voor het grootste gedeelte van ons assortiment geldt: voor 23.00 uur besteld, de volgende
(werk)dag geleverd.
Vragen over onze producten / bestelling?
Neem contact op met je vestiging.