Winkelmand

Uw winkelmand is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.

    Altijd op de hoogte van onze nieuwtjes en aanbiedingen! Klik hier om lid te worden van onze nieuwsbrief.

    Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

    Let op de instellingen van uw apparaat moet dit wel toestaan Draai uw apparaat naar horizontale positie

    Dit heerlijke recept kregen we ingestuurd door Adriënne Peursem.

    Benodigdheden voor wentelteefjes van stol:

    * Heerlijke stol met spijs en noten
    * 1 middelgroot ei
    * 60 ml melk
    * snufje speculaaskruiden
    * klontje boter

    Snijd plakjes van de kerststol. En haal de amandelspijs eruit. Meng het ei, de melk en de speculaaskruiden door elkaar in een laag schaaltje. En doop de plakken stol er even in. Smelt wat boter in een koekepan en bak de wentelteefjes een paar minuten aan elke kant zodat ze lekker bruin zijn. Daarna de amandelspijs een beetje los roeren met een vork en lekker over het wentelteefje uitsmeren. Wat (gewelde) rozijnen, geroosterde en grof gehakte amandelen erover verdelen. En betsrooien met wat poedersuiker. Als dat geen lekker ontbijtje, tussendoortje of lunch is. Eet smakelijk!