Wentelteefjes van stol recept
Dit heerlijke recept kregen we ingestuurd door Adriënne Peursem.
Benodigdheden voor wentelteefjes van stol:
* Heerlijke stol met spijs en noten
* 1 middelgroot ei
* 60 ml melk
* snufje speculaaskruiden
* klontje boter
Snijd plakjes van de kerststol. En haal de amandelspijs eruit. Meng het ei, de melk en de speculaaskruiden door elkaar in een laag schaaltje. En doop de plakken stol er even in. Smelt wat boter in een koekepan en bak de wentelteefjes een paar minuten aan elke kant zodat ze lekker bruin zijn. Daarna de amandelspijs een beetje los roeren met een vork en lekker over het wentelteefje uitsmeren. Wat (gewelde) rozijnen, geroosterde en grof gehakte amandelen erover verdelen. En betsrooien met wat poedersuiker. Als dat geen lekker ontbijtje, tussendoortje of lunch is. Eet smakelijk!
Gebruik een van de volgende producten uit ons assortiment om dit recept te maken