Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

Draai uw apparaat naar horizontale positie

Benodigdheden voor 1 eierkoek:

* Eierkoek
* Boterbiesje
* 25 gram witte chocolade
* 5 gram pure chocolade
* roze en wit snoeppapier

*Magnetron bestendige schaal
* schaar
* spuitzak of evt. boterhamzakje

Smelt de witte chocolade in de magnetron. Smeer de chocolade met een mes op de eierkoek.
Plak het hartvormige koekje met de punt naar beneden in het midden, net onder de helft van de eierkoek. Strooi witte chocoladevlokken over de witte chocolade.
Knip een klein druppelvormig oor uit roze snoeppapier. Knip een groter oor uit wit snoeppapier. Maak een vinger licht vochtig en plak het roze oortje op het witte oortje.
Knip uit roze snoeppapier een neusje. Smelt de pure chocolade au-bain-marie. Doe dit in de spuitzak en knip hier een klein puntje van af.
Spuit 2 oogjes en een mondje op het koekje. Leg het neusje op het koekje en spuit een snuitje met de chocolade. Bevestig de oortjes op de eierkoek.
Laat de chocolade zo nodig nog wat langer uitharden. Maak er een feestje van!

Dit recept komt van http://bakkriebels.nl

 

Gebruik een van de volgende producten uit ons assortiment om dit recept te maken