Benodigdheden:

Voor de saus:
* 4 Volkoren boterhammen
* 1 blikje tomatenpuree
* 2 eetlepels rode pesto
* 2 theelepels gedroogde oregano

Voor de topping:
* 2 kastanje champignons in plakjes
* 1 zoete puntpaprika in reepjes
* 8 plakjes mozzerella of andere smeltkaas
* Zakje geraspte 30+ kaas
* handje verse basillicum blaadjes.

Verwarm de oven voor op 220 graden.
Meng de tomatenpuree, de rode pesto en de oregano door elkaar. En smeer met de bolle kant van je lepel de boterhammen in. Beleg de pizza's met de groente (evt aanvullen met groente naar wens), Daar boven op de mozzerella, de basillicum blaadjes en de gerapte kaas. Ongeveer 12 minuten in de oven. Een heerlijke gezonde pizza!

Eet smakelijk!

Gebruik een van de volgende producten uit ons assortiment om dit recept te maken