Winkelwagen

Uw winkelwagen is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.

    Welkom op de vernieuwde website van bakkerij van der Grijn!

    Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

    Let op de instellingen van uw apparaat moet dit wel toestaan Draai uw apparaat naar horizontale positie

    Benodigdheden:

    * Zachte (mini) puntjes of surinaams broodje
    * Plakjes komkommer
    * Knakworst
    * Komkommer
    * Plakjes kaas
    * Kleine tomaatjes
    * smelt chocolade (of schrijfstiften van chocolade)
    * cocktailprikkers

    Snijdt uit het puntje in het midden een vierkant uit en hol dit uit. Ongeveer 2/3 van het puntje. Prik 2 cocktailprikkers
    aan de voorzijde en achterzijde door het broodje en prik op elk puntje een plakje komkommer. Snijdt een klein plakje
    kaas en doe dit dit in het vierkant. Snij zo  nodig een stukje van de knakworst af. Laat deze goed uitlekken en dep ze droog.
    Smelt de chocolade en doop een cocktailprikker erin. Teken een gezichtje op de knakworst en laat even opdrogen. Dit kan
    natuurlijk ook met een schrijfstift van chocolade.
    Snijdt kleine rondjes kaas voor de koplampen en mini rondjes tomaat voor de achterlichten. Plak deze vast met de chocolade.
    Zet de knakworst op het plakje kaas en duw een beetje aan totdat hij "vast" zit. Leg nog een plakje komkommer en tomaat op
    de schoot van de knakworst. Als laatste kan je nog een takje peterselie als haar in de boven kant van de knakworst steken.
    Klaar voor vertrek! Ook erg leuk als kindertraktatie.

    Gebruik een van de volgende producten uit ons assortiment om dit recept te maken