Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

Let op de instellingen van uw apparaat moet dit wel toestaan Draai uw apparaat naar horizontale positie
14-06-2021

ontbijtkoek_met_goud

Opnieuw hebben wij reden om een feestje te vieren! Vol trots kunnen wij melden dat onze ontbijtkoek met GOUD bekroond is door de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum!

Een GOUDEN bekroning is niet voor elk product weggelegd. Alleen de beste producten van de ambachtelijke bakkerij verdienen deze eer!
Tijdens de keuring, die wordt uitgevoerd door keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen, wordt naar diverse aspecten van het product gekeken. De producten worden beoordeeld op vorm, kleur, geur en smaak. 

Dit voorjaar hebben onze bakkers besloten onze ontbijtkoek te verbeteren, zodat het nog meer een smaakvolle ambachtelijke koek zou worden. Speciaal hiervoor hebben ze contact opgenomen met enkele Friese collega koekenbakkers. Die hadden nog wel wat tips en trucs voor onze jongens, zo gaan er nu echte Deventer koekkruiden in de koek. 

Zoals zo vaak zijn het de kleine dingen die het doen, zo ook met het bakken van de koek. Verschillende kleine aanpassingen in het bereidings- en bakproces hebben tot het resultaat geleid dat onze ontbijtkoek opviel bij de keurmeesters, en een GOUDEN bekroning heeft gekregen!  

Begrijpelijk dat wij in een feeststemming zijn en daarbij onwijs trots op onze ontbijtkoeken bakkers, die na het goede nieuws hier rondlopen met een brede glimlach.

Klik hier om naar onze bekroonde ontbijtkoek te gaan.

ontbijtkoek_2_(middel)