Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

Let op de instellingen van uw apparaat moet dit wel toestaan Draai uw apparaat naar horizontale positie
interview-image

Ton Spek is 50 jaar en woont in Groot-Ammers. Hij werkt al heeeeeel lang bij Bakkerij Van der Grijn. Hij heeft het bedrijf mee helpen groeien en laten ontwikkelen en is de bedrijfsleider in de bakkerij. Hij woont samen met Suus en heeft 1 zoon, Thomas. 

In het verleden heeft de bakkersopleiding gedaan.

Toen hij klein was wilde hij zeker geen bakker worden maar vooral rijk.

Hoe hij dat zou gaan bereiken had hij nog niet uitgewerkt :)

Ik ontbijt vaak met desembrood, dadels en vijgen, chocolade en tarwegras. Een bijzonder ontbijt? Ach, tja, nee, valt mee.
Mijn favoriete gebakje is het mocca kapsel gebakje. Heerlijk bij een welverdiend bakje koffie.

Als ik met iemand zou willen dineren zou het Koning Willem Alexander zijn. Eigenlijk liever Maxima natuurlijk, maar ja ik kan ook niet teveel zeggen natuurlijk..

Ik eet ongeveer 4 tot 6 boterhammen op een dag. Ook rozijnenbrood zit vaak in mijn assortiment.
Je kan mij wakker maken voor mooi weer, daar word ik nu vrolijk van. Als ik niet eet, werk of slaap ben ik aan het sporten of ik zit gezellig in de kroeg.

Ik geloof in mijzelf en het liberale gedachtegoed. Ik hoop dat ik zo lang mogelijk fit mag blijven en op dit moment ga ik graag naar Italië op vakantie. Lekker weer, mooie natuur en heerlijk eten!

Ik houd van mijn werk en het is nooit saai. Er zijn zoveel verschillende dingen om te doen dat ik het na al die jaren nog steeds een uitdaging vind.  Allereerst blijft het blijft een uitdaging omdat je met een natuurlijk product werkt dat een eigen eigenschap heeft. Maar ook zeker omdat je met heel veel verschillende mensen te maken hebt. Er moeten regels zijn, maar zeker niet minder belangrijk, werkplezier. Die balans proberen we altijd weer met z'n allen te vinden.

Bekijk ook de andere interviews!