Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

Let op de instellingen van uw apparaat moet dit wel toestaan Draai uw apparaat naar horizontale positie
interview-image

Even voorstellen: Ronnie van der Grijn, mede eigenaar samen met nog drie van der Grijntjes. De jongste telg van het stel. Hij is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op kantoor en bakt op vrijdag en zaterdag in Giessenburg verse broodjesvoor in de winkel. Altijd in voor een geintje en een gezellig praatje.

Geboren en getogen in het mooie Groot-Ammers. getrouwd met Saskia en vader van Bram en Wies. Officieel in dienst sinds 1998 maar vanaf zijn 12e al tussen het meel te vinden. Met veel plezier de bakkersopleiding gedaan.
Ronnie eet ongeveer 5 boterhammen op een dag en het liefst met hartig beleg. Zijn favourite gebakje is het monchou gebakje. Die is zoooo lekker.

Wat heb je vanmorgen ontbeten:
* Eh vandaag zeer weinig maar normaal gesproken 2 boterhammen.
                                                                                                                                                           

Wat wilde je vroeger worden?
* Brandweerman en fietsenmaker. Daar is dus niet veel van gekomen.

Van iedereen op de wereld, met wie zou je wel eens willen dineren?
* Nou dat antwoord liet even op zich wachten. Maar uiteindelijk kwamen koning Willem Alexander en Ronald Koeman op de proppen. Ik kan niet kiezen dus laten we dan maar met z'n drieen dineren. Lijkt me gezellig!

Wat is de grootste blunder die je ooit op je werk begaan hebt?
* Toen ik een keer aan het laden en lossen was is er wel eens een hele box vol met gebak er afgevallen. (ik zal jullie de precieze woorden besparen) Zulke dingen gebeuren nu eenmaal. Natuurlijk is dat even balen maar gelukkig kunnen we gewoon weer nieuwe gebakjes maken dus dat is zo weer opgelost.

Waar kunnen we jou voor wakker maken?
* Lekker en gezellig eten met de mensen die mij lief zijn. En dat is ook wel te zien.(zijn z'n eigen woorden hoor)

Als je niet werkt, eet of slaapt wat doe je dan?
* Met m'n kinderen en vrouw op stap en eigenlijk zou daar ook sporten bij moeten staan ha ha. Maar op dit moment staat dat op een laag pitje. Ik voetbal wel elke week maar daarbij is ook de derde helft zeer belangrijk.

Wat vind je het leukste aan je baan?
* Afwisselende werkzaamheden en contact met de klanten. Het is nooit saai en geen dag is het zelfde. Altijd kan je jezelf of het bedrijf verbeteren en blijft het een uitdaging. We hebben onderling een goede verdeling van de taken en dat moet ook wel met vier mannen die de tent runnen. En daarbij en heel team van collega's om ons heen waar we het samen mee doen.

Ronnie gelooft in zijn gezin, met liefde met elkaar omgaan. Dat is een mooie afsluiter toch. En met veel liefde voor het bakkersvak.

Bekijk ook de andere interviews!