Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

Let op de instellingen van uw apparaat moet dit wel toestaan Draai uw apparaat naar horizontale positie
interview-image

Even voorstellen: Jan Verkerk, hij is een van onze accountmanagers van Zeelandia en komt al sinds 1988 bij ons over de vloer. (vroeger heette dat gewoon handelsreiziger) Hij is de trotse vader van 3 dochters en woont in Gorinchem.
Hij is vooral gecharmeerd van het familie bedrijf vd Grijn omdat het 1 grote familie is, ook onder de collega’s. Heel veel werknemers werken hier al jaren en ik ken ze dus al lang. ''Je bouwt een band op met die jongens. Zeelandia is ook echt een familie bedrijf, we hebben sociale verplichting naar elkaar toe. We leveren vooral de grondstoffen voor brood en banket. Het is gevestigd  in Zierikzee. De kracht van Zeelandia is om altijd met de klant bezig te zijn.
Denken als, en met de klant. We luisteren echt naar de klant en proberen hun behoefte te vertalen naar onze kwaliteiten. We ontwikkelen steeds nieuwe broodsoorten, vroeger was er alleen wit en bruin. Maar sinds de introductie van het pandabrood sinds 1989 zijn er zoveel soorten bij gekomen. Wij als bedrijf Zeelandia hebben daar aan mee gedragen en daar ben ik trot op.''  Mooi om te zien dat hij het ook met trots en veel enthousiasme verteld.
Jan heeft de bakkersopleiding gedaan. De accountmanager opleiding en natuurlijk trainingen gevolgd.

·         Wat heb je vanmorgen ontbeten? Brinta pap met melk. Oeiiiiii

·         Wat wilde je vroeger worden? Bakker, hoe verrassend.

·         Van iedereen op deze wereld, met wie zou je wel eens willen dineren? Maxima, (ze is toch wel geliefd geloof ik)

·         Hoeveel boterhammen eet je op een dag? 4 boterhammen, het lekkerste vind ik de polderpitten en de vikorn.

·         Wat is de grootste blunder die jij ooit tijdens je werk maakte? Ik was te nieuwsgierig bij een bakker in het magazijn. Niet bij vd Grijn hoor maar bij een andere bakker. Hij kon dat niet waarderen, ik heb er echt van wakker gelegen. Helemaal omdat ik er nog niet zo lang werkte.

·         Waar kan ik jou voor wakker maken? Dus waar word je blij van? Voor mijn werk , dat gebeurt wel eens in de drukke december maanden. Of voor mijn kinderen natuurlijk.

·         Als je niet werkt, slaapt of eet wat doe je dan? Sporten is echt waar ik blij van word zoals: Spinnen, tennis, hard lopen en squash. En als ik dan op zaterdag ochtend gesport hebt maak ik altijd 6 witte tijgerboterhammen klaar met rosbief en daar ga ik dan heerlijk van genieten, daar kijk ik de hele week naar uit.. Zoooo lekker.

·         Wat vindt je het leukst aan je baan? Dat ik bij een bedrijf werkt waar het klopt. Contact met mensen en relaties, daar houd ik van. Goed georganiseerd.

·         Wat is je favoriete gebakje? Heel verrassend.. mijn eigen gebakken appeltaart, fout antwoord natuurlijk. Oja als goedmaker, de Oranje tompoucen van vd Grijn met koningsdag. Dat is elk jaar traditie!

·         Heb je nog toekomst dromen? Graag gezond blijven en dat ik tot mijn 68e bij Zeelandia mag blijven werken. En nog een keer opa worden zou natuurlijk prachtig zijn.

·         Wat is je favoriete vakantie bestemming? Nu curaçao of Frankrijk.

·         Wil je nog iets kwijt: Iets grappigs, ontroerends, leuks of geks? Ik word vrolijk van de lente en de zomer, heerlijk mooi weer. Op het terras, genieten van andere mensen.

Bekijk ook de andere interviews!