Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

Let op de instellingen van uw apparaat moet dit wel toestaan Draai uw apparaat naar horizontale positie
interview-image

Onze verkoopmedewerkster Daisy, moeder van Djayden, vertelt ons hoeveel ze geniet van haar zoontje. Vanaf het moment van de geboorte straalt ze erover en kan enthousiast vertellen over het moederschap. Voor haar zwangerschap werkte ze in diverse winkels en na haar zwangerschapsverlof is de winkel in de Arkelstraat te Gorinchem haar vaste plek geworden.

Als geen ander weet Daisy hoe het eerste jaar met je baby eruitziet en hoe snel het gaat van alleen maar melk naar een hele boterham. Die fase gaat snel en is mooi om te volgen. “Djayden is nieuwsgierig naar alles en wil ook echt alles proeven. Hij heeft inmiddels ook de kaasstengel ontdekt” vertelt Daisy.

Als klanten bij mij hun geboortekaartje inleveren weet ik welke leuke verrassingen ze te wachten staan. “Een geweldig leuke actie van Bakkerij van der Grijn”. Daisy wil alle kersverse ouders aanraden om dit te doen. Het is iets om te vieren en dat willen we graag met jou meevieren. Lever het geboortekaartje binnen 10 dagen na de geboorte in bij één van onze winkels. Meestal kan mama dat niet zelf, maar stuur papa of oma maar op pad! Die vinden het vast niet erg om te showen met de kleine en het geboortekaartje.

Wij gaan je dan het eerste jaar van de kleine 3 keer verrassen met iets eh leuks... Het is natuurlijk nog een verrassing.
Deel dit gerust met je zwangere vriendin, buurvrouw of zus, zodat zij hier straks ook van kunnen genieten.

Tenslotte een TIP van Daisy: Kijk eens op de website (www.vandergrijn.nl) voor leuke geboorte traktaties

Bekijk ook de andere interviews!