Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

Let op de instellingen van uw apparaat moet dit wel toestaan Draai uw apparaat naar horizontale positie
interview-image

Even voorstellen: Arto van der Grijn, Mede eigenaar en een gedreven ondernemer. Een harde werker en de trotse vader van Jelle, Thijs en Reza. Getrouwd met Karina en woont in Gorinchem. Sinds 1987 verbonden aan het bakkers bedrijf wat toen nog van zijn vader was. Ondertussen runt hij het bedrijf met zijn 3 broers en is verantwoordelijk voor de winkels.

Hij heeft de L.T.S gedaan en daarna de bakkersopleiding.
Ik weet niet beter dan bakker ondernemer te worden .
Het is hem met de paplepel in gegoten en vind het nog steeds een prachtig beroep.

Ik heb vanmorgen kwark met hazelnoten gegeten en een heerlijke kaas cracker. Ik eet van maandag t/m vrijdag 5 boterhammen per dag en op zaterdag en zondag eet ik graag onze desembroden. Mijn favoriete gebakje is zeker te weten onze tompoucen. Heerlijk met de zelf gekookte banketbakkers room.

 Je kan mij wakker maken voor een sportieve uitdaging of een leuk concert of festival. Dus als ik niet aan het werk ben houd ik van wielrennen, lezen en natuurlijk concerten of festivals bezoeken. Dat doe ik dan ook regelmatig in mijn vrije tijd.

Het leukste aan mijn baan vind ik de afwisseling en dat je met elkaar iets moois kunt bereiken. Samen kan je zoveel meer. Ik geloof er dan ook in om door naar elkaar te luisteren veel voor elkaar te kunnen krijgen.
Het maakt me niet veel uit waar ik op vakantie ga als het maar vrijheid geeft om lekker met het gezin te zijn en te sporten. Ik hoop dat iedereen om mij heen, die me lief zijn, gezond oud mogen worden.

Bekijk ook de andere interviews!