Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

Let op de instellingen van uw apparaat moet dit wel toestaan Draai uw apparaat naar horizontale positie
interview-image

Even voorstellen:

Aart Burggraaf, broodbakker, vanaf 2004. Is getrouwd met Lisa en woont in Groot Ammers. Bakkersopleiding voor brood en banket t/m niveau 3 gedaan. Alleen broodbakker lijkt me iets te weinig woorden voor Aart. Bescheiden, vriendelijk en gezellig zijn zeker de woorden die bij hem passen. Ook staat hij regelmatig in onze winkels om daar zijn kennis met veel enthousiasme over te dragen aan collega’s en aan de klant. En is hij een meester in oliebollen bakken. Kortom een echte bakker met het hart op de goede plek.

Wat heb je vanmorgen ontbeten?
·         Havermout pap met noten, kokos en appel. Gezond bezig!

Wat wilde je vroeger worden?
·         Timmerman. Dat is ook werken met je handen zullen we maar zeggen.

Van iedereen op deze wereld, met wie zou je wel eens willen dineren?
·         Bram Tankink ( wielrenner) Lijkt me wel gezellig. Samen ff een bakkie doen.

 Hoeveel boterhammen eet je op een dag?
·         5 grof volkoren boterhammen met sesam en ik beleg het vooral met kaas(lees veel kaas)! Of met pindakaas en vruchtenhagel, ook lekker.

 Wat is de grootste blunder die jij ooit tijdens je werk maakte?
·         Een thermometer door het deeg van de polderkorn gedraaid. Dat was nogal jammer, heel het deeg natuurlijk weggegooid en met schaamrood op mijn kaken een nieuw deeg gedraaid. Gelukkig zijn ze erg menselijk bij vd Grijn dus foutjes kunnen gebeuren en er word meestal dan ook hard om gelachen.

 Waar kan ik jou voor wakker maken? Dus waar word je blij van?
·         Ontbijt! Of laat me maar gewoon lekker slapen.

In wie of wat geloof je?
In God

Als je niet werkt, slaapt of eet wat doe je dan?
·         Veel sporten zoals fietsen, hard lopen en tijd door brengen met m’n meissie en familie.

 Wat vindt je het leukst aan je baan?
·         Toen was het even stil.. Er zijn zoveel leuke dingen te noemen.  De afwisseling, mooie producten maken en het blijft altijd een uitdaging om een mooi brood te maken. Je werkt nooit op de automatische piloot. Mooi om te zien als je begint met een aantal goede en mooie ingrediënten dat er een prachtig product uit komt vol van smaak.

 Wat is je favoriete gebakje?
·         Slagroomschuim gebakje. Kan ik echt van genieten!

Bekijk ook de andere interviews!