Winkelmand
Uw winkelmand is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.
Uw winkelmand is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.
Dit product heeft een gemiddelde beoordeling van 4.0 sterren. Bekijk beoordeling(en)
Yes! You did it!
Geslaagd voor je examen! gefeliciteerd! Je bent een kanjer en hebt er waarschijnlijk keihard voor moeten werken! Dan is het tijd om dit te vieren, vlag naar buiten met je tas eraan. Relaxen zonder te studeren en natuurlijk hoort daar ook een heerlijke taart bij. Deze geslaagd taart is gemaakt met verse slagroom, zachte kapsel cake en gedecoreerd met stukjes zoet schuim. Daarop een feestelijke steker, speciaal voor jou.
Geniet van de taart en vooral met je diploma in de pocket! Meer dan verdiend!
De steker wordt los bij de taart geleverd (anders past het deksel niet op de taartdoos;-) Let op, de steker geeft je nog wel iets knutselwerk, de baret mag je zelf op de steker plakken.
Uit deze taart snij je 12 stukken, zodat je lekker kan uitdelen.
Gemiddelde beoordeling: 4 sterren.
Pindavrij
Ei, Melk, Gluten, Noten
room(MELK), suiker, water, EI, HAZELNOTEN, TARWEbloem, EI-EIwit, dextrose, aardappelzetmeel, glucosestroop, alcohol, MELKpoeder (magere), Rijsmiddel(E450, E500), Emulgator(E472b), Antiklontermiddel(E170, E470a), Aroma(aroma), Plantaardig Vet(palm), Stabilisator(E412, E415, E407), Conserveermiddel(E202), Voedingszuur(E330), Zuurteregelaar(E500), Verdikkingsmiddel(E461)
Voedingswaarden per 100 gram | |||||||
Energie | 1355.00 kj / 323.64 kcal | ||||||
Eiwit | 2.90 g | ||||||
|
|||||||
|
|||||||
Vocht | 18.77 g | ||||||
Alcohol | 0.35 g |
Om optimaal van ons gebak te genieten, adviseren wij dit koel te bewaren (temperatuur beneden 7 graden) en binnen 1 a 2 dagen te consumeren.
Voor 23.00 uur besteld?
Voor het grootste gedeelte van ons assortiment geldt: voor 23.00 uur besteld, de volgende
(werk)dag geleverd.
Vragen over onze producten / bestelling?
Neem contact op met uw vestiging.