Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

Let op de instellingen van uw apparaat moet dit wel toestaan Draai uw apparaat naar horizontale positie
11-06-2024

Werk aan de Winkel! Onze winkel aan de Wijnkoperstraat, net buiten het Piazza Center in het mooie Gorinchem is alweer sinds 2009 één van de onze. En hoewel het gevoel bij deze gezellige winkel uiteraard oud en vertrouwd is, met heel veel herinneringen zijn we nu toch toe aan een flinke verbouwing. En bij deze beloven wij alvast er een prachtige winkel van te maken, waarin uiteraard het bijzondere van der Grijn sfeertje gaat blijven!

Aangezien een verbouwing tijd, sloopwerk, rommel en opbouwwerk kost, zijn wij genoodzaakt om de winkel tijdelijk te sluiten. 
Een boterham belegd met bouwstof smaakt nu eenmaal niet zo lekker;-)

De sluiting is vanaf maandag 24 juni tot en met zaterdag 6 juli. 

Tijdens de winkelsluiting heten wij u graag welkom in onze winkels op Hoog Dalem (Linie 56) of in de Binnenstad (Arkelstraat 46) 
Ook voor bestellingen via de webshop is het NIET mogelijk deze op te halen tijdens de winkelsluiting bij Piazza Center. Ook hiervoor verwijzen wij je graag door naar onze winkels op Hoog Dalem of in de binnenstad. 

Voor de adressen: klik hier. 

Op maandag 8 juli zullen wij onze winkel weer openen! En zien wij je graag terug in de vernieuwde winkel, helemaal spik en span, en vol lekkere verse producten!

Graag tot ziens op maandag 8 juli!