Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

Let op de instellingen van uw apparaat moet dit wel toestaan Draai uw apparaat naar horizontale positie
31-10-2022

Helaas zijn de Sint aftelkalenders uitverkocht

Sint krijgt hulp. Maar van wie? Dat is het grote geheim! En jij kan meehelpen om uit te zoeken wie die hulppiet is. Open elke dag een vakje en laat je verrassen!

Vind je het net zo spannend en ben je net zo nieuwsgierig als wij??
Hopelijk krijg jij deze Sint aftelkalender in jouw schoen! Want dan kun jij helpen de geheime hulppiet te ontmaskeren.
En weet je, stiekem hopen wij (alle bakkers) dat we ook mee mogen doen, want wij hebben gehoord dat het super leuk gaat worden!

Open elke dag een vakje en ontmasker met leuke weetjes, doe-opdrachten, spelletjes en filmpjes de geheime hulppiet.

Ps… onder de foto is nog wat informatie te lezen voor alle papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, lieve buurmannen en -vrouwen en alle andere hulppieten.

Bericht van Sinterklaas:
Ik zou het heel leuk vinden om dit jaar alle jonge klantjes van bakkerij van der Grijn te verrassen met deze geweldig leuke Sintkalender. Bijzonder geschikt als schoencadeautje! Als ik op 12 november aankom in Nederland zal ik mij trouwe hulppieten er direct op uitsturen om de kalenders te bezorgen in de schoentjes van de kinderen. Want dan gaat het beginnen!! Elke dag mag er een vakje opengemaakt worden met leuke weetjes, doe-opdrachten, spelletjes, filmpjes en een aantal verrassingen die opgehaald mogen worden bij de bakker. Zo gaan de kinderen in een aantal weken (tot 5 december) ontmaskeren wie de geheime hulppiet is.

De sint aftelkalender is verkrijgbaar tegen inlevering van 5 grijntjes (spaarmuntjes), of kan aangeschaft worden voor slechts € 1,-.
Let op! Er is een beperkt aantal beschikbaar. Op is op! De waarde van deze kalender is incl. de verrassingen die de kinderen krijgen ongeveer €10,-

Gun jij jouw (klein)kind ook een onvergetelijke sinterklaastijd? Doe dan mee en bestel hem snel!
Verkrijgbaar vanaf 31 oktober (zolang de voorraad strekt)

Belangrijk: Als je kind een verrassing mag ophalen in de winkel, vergeet dan niet de kalender mee te nemen!