Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

Let op de instellingen van uw apparaat moet dit wel toestaan Draai uw apparaat naar horizontale positie
20-09-2021

"Als iedereen iets doet om het voor de wereld en medemens iets beter te maken, dan ziet de wereld er nu en in de toekomst een stuk mooier uit"

Duurzaam ondernemen is een belangrijk item bij bakkerij van der Grijn. Onze bakkerij in Groot Ammers staat aan de Energieweg, daarom kan duurzaam ondernemen geen toeval zijn! Op het dak van onze bakkerij prijken 500 zonnepanelen, waarmee ongeveer 25% van het totale energieverbruik kan worden opgevangen en gebruikt. 

Maar niet alleen in onze bakkerij, ook in onze winkels zijn we dagelijks bezig met duurzaam ondernemen. We doen er alles aan om voedselverspilling zoveel mogelijk tegen te gaan. Zo verkopen we brood van gisteren tegen een leuke prijs. Bovendien worden er dagelijks in al onze winkels boxen met brood en broodjes die over zijn opgehaald via de app To Good To Go.

Onze filiaalleider Job Wildeboer uit Rotterdam stond onlangs met een prachtig artikel in "de Ondernemer" het platvorm dat ondernemers online, in print en tijdens events informeert en inspireert. Het lezen waard!

Klik hier om het hele artikel te lezen