Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

Let op de instellingen van uw apparaat moet dit wel toestaan Draai uw apparaat naar horizontale positie
21-10-2022

Zaterdag 22 oktober is er door Stichting Ambachtelijk Bakkerij (SAB) een landelijke actiedag georganiseerd. In veel ambachtelijke bakkerijwinkels worden de lichten gedoofd en kaarsen aangestoken. Deze actie is bedoeld om aandacht te vragen voor het bestaansrecht van de ambachtelijke bakkerijen. Door de huidige energieprijzen en de schaarste van grondstoffen hebben veel bakkers het moeilijk. 

Bij bakkerij van der Grijn steunen wij allen deze actie van harte en we leven mee met alle collegabakkers die het moeilijk hebben. Maar wij zijn blij dat het voor ons niet nodig is dat we meedoen met deze actie! Door de nog lopende energiecontracten en goede afspraken bij meelleveranciers hebben wij gelukkig geen zorgen over ons voortbestaan!

Wel hebben we te maken met een flinke stijging van zuivel-, verpakkings- en loonkosten. Daarom is het helaas noodzakelijk dat wij in november een prijsverhoging doorvoeren. 

Voor 2023 is het vooruitzicht dat ook wij te maken krijgen met een stijging van 50% van de energiekosten. Daarom hopen wij dat er, mede door deze actie snel een betere regeling komt en het bestaansrecht van veel bakkers niet in de knel komt. 

Wat voorop staat en blijft staan: Wij willen bakken. Daar krijgen we energie van! 

Voor meer informatie over deze actie: klik hier.