Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

Let op de instellingen van uw apparaat moet dit wel toestaan Draai uw apparaat naar horizontale positie
18-03-2021

Heb jij een gluten allergie? Of eet je om een andere reden glutenvrij? Ons glutenvrije assortiment is vernieuwd, waardoor wij een gevarieerde sortering glutenvrije producten aanbieden. 

Helaas is het niet mogelijk om in onze eigen bakkerij volledig glutenvrije producten te bakken, aangezien we dan te maken hebben met kruisbesmetting (glutendeeltjes die door de lucht kunnen zweven of kruimeltjes die altijd aanwezig zullen zijn in onze eigen bakkerij) Daarom komen onze glutenvrije producten bij een geheel glutenvrije bakkerij vandaan, namelijk bakkerij van Gils uit Breda. Nadat Leon en Yvonne bijna 20 jaar een normale bakkerij hadden, werd bij Yvonne (de bakkersvrouw) coeliakie (glutenallergie) geconstateerd. Na een periode van ongeloof en overdenking is Leon begonnen met het bakken van glutenvrije koekjes, brood en eierkoeken. Yvonne was erg enthousiast en dacht dat ook andere personen met een glutenallergie hier erg blij mee zouden zijn. Zo is er naast de glutenvolle bakkerij een geheel glutenvrije bakkerij opgericht. Het assortiment is uitgebreid en inmiddels genieten mensen uit heel Nederland van de glutenvrije producten van bakker van Gils. Sinds ze ook hun glutenvrije producten leveren aan collega-bakkers hebben wij diverse producten opgenomen in ons glutenvrije assortiment. 

Van Gils is een gecertificeerde glutenvrije bakkerij die voldoet aan alle eisen. Ze bieden een uitgebreid vers assortiment glutenvrije producten uit een ambachtelijke bakkerij, waarbij aan alle wettelijke hygiëne en arbeidsomstandigheden wordt voldaan. 

Verschillende van de glutenvrije producten zijn ook nog eens melkvrij. Zoals het brood, de eierkoeken en de witte broodjes. 

Het glutenvrije assortiment wat wij van bakkerij van der Grijn verkopen bestaat uit verschillende soorten brood (bruin en meergranen), rozijnenbrood, eierkoeken, witte broodjes en kadetjes, gevulde koeken, ham/kaasbroodjes en bovendien een gluten-en lactosevrij gebakje. 
Rond de feestdagen is het genieten van de seizoensproducten zoals een stol, amandelstaaf, speculaas en oliebollen. 

Kijk hier voor onze glutenvrije producten!