Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

Let op de instellingen van uw apparaat moet dit wel toestaan Draai uw apparaat naar horizontale positie
12-10-2020

Bakkerij van der Grijn introduceert: GrijnPost!


Vol trots willen wij je laten kennismaken met onze nieuwe en vooral eigentijdse manier van bestellen: Grijnpost, de Lekkerste Post van de Bakker, zonder veel moeite thuisbezorgd. Wij verzenden door heel Nederland via brievenbus- of pakketpost.  ‘’Omdat veel mensen thuis zitten en we allemaal op afstand van elkaar zijn, zien we dit als een mooie manier om de afstand te overbruggen, zodat een bedankje of een lieve boodschap toch overkomt.’’

Wil jij je lieve tante in Friesland verrassen met een lekkere koek! Of denk je aan een aardigheidje voor al je werknemers. Rond de feestdagen je zakenrelaties groeten met een lekker seizoensproduct... En dat alles zonder veel moeite of gedoe. Dat kan! Het invoeren van het adressenbestand is voldoende, wij verzorgen de rest! Makkelijk voor degene die het bestelt, maar ook voor je ontvanger. Je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Deze bakkerspost is een concept wat is begonnen in onze eigen bakkerij in Groot Ammers, waar onze bakkers vol passie aan het bakken zijn gegaan. Verschillende soorten lekkere koek, volgens onze eigen bekende en gewaardeerde recepten, de kwaliteit die je van ons gewend bent, maar dan in formaat wat door de brievenbus past. De verschillende koeken worden gebakken in speciale vormen op maat en verpakt in een passende verpakking, zodat deze bakkerspost gegarandeerd goed aankomt.

Wil je 1 van deze Lekkerste Post van de Bakker koeken versturen, dat kan! Meerdere exemplaren naar verschillende adressen, geen probleem! 

Maar er is nog meer! Uit ons bestaande assortiment hebben we een selectie gemaakt van producten die geschikt zijn om via pakketdienst te verzenden. Dit zijn specialiteiten waarbij het mogelijk is om te verzenden door heel Nederland. Dus woon je buiten ons bezorggebied en heb je ooit genoten van producten van bakkerij van der Grijn. Dan is dit je kans om vanuit heel Nederland verschillende specialiteiten van bakkerij van der Grijn thuis te laten bezorgen. 

Of wat dacht je om iemand anders mee te laten genieten van al dat lekkers van jouw favoriete bakker, ook als die persoon niet in de buurt woont. Dit wordt dubbel genieten!

Bestellingen voor 23.00 uur worden dezelfde nacht gebakken en de eerstvolgende werkdag verzonden. Wij verzenden op Maandag tot en met Vrijdag. De verzendkosten voor brievenbusverzending bedragen € 4,50 en voor pakketpost verzending € 7,25. Kijk voor de verschillende producten en mogelijkheden op: www.grijnpost.nl

Klik hieronder voor ons promotiefilmpje.

brievenbus