Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

Let op de instellingen van uw apparaat moet dit wel toestaan Draai uw apparaat naar horizontale positie
09-06-2020 Dankbaar en trots zijn wij dat ons familiebedrijf al 70 jaar bestaat! Een prachtige mijlpaal die we graag met alle medewerkers en klanten hadden willen vieren. Helaas kan een en ander door de huidige corona crisis niet doorgaan. Maar evengoed zijn wij met elkaar in een feestelijke stemming. 

Passie voor het vak! Daar is het ooit mee begonnen, door Opa Teunis van der Grijn en Oma Marie. En die passie is er nog elke dag bij de familie en alle werknemers. Kernwoorden bij van der Grijn zijn: zorg voor elkaar, gezellige werksfeer, afwisselend werk, leuke collega's en warme omgang met klanten. "Er is altijd heel veel warmte in ons bedrijf, en dat zie je ook terug bij alle personeelsleden."

In de loop van de jaren hebben er al tientallen Grijnen gewerkt in de bakkerij en de winkels en ook nu werken er verschillende familieleden uit 3 generaties als bakker of in de verkoop. 

1 groot gezellig familiebedrijf! dat is bakkerij van der Grijn! 

Wij als medewerkers zijn trots om in dit familiebedrijf te werken. Wij feliciteren de familie van der Grijn met dit mooie jubileum en wensen hen nog heel veel goede, gezonde en gelukkige jaren met elkaar toe!

Deze week delen wij ons nieuwste magazine Grijn Tijd uit in onze winkels. Hierin wordt ons 70 jarig jubileum beschreven. Kom je hem halen in de winkel?!

Klik hier voor de eerste indruk van ons magazine.

Bekijk hier ons prachtige jubileumfilmpje!

bakkerij_van_der_grijn_70_jaar-