Draai uw apparaat alstublieft naar horizontale positie

Let op de instellingen van uw apparaat moet dit wel toestaan Draai uw apparaat naar horizontale positie
interview-image

Naam: Manon Oostindie
Leeftijd: 21
Functie: Verkoopster in winkel in Nieuwegein.
Woonplaats: Utrecht
Sinds 2013 in dienst.

Manon Oostindie, onze vrolijke verkoopster in winkel in Nieuwegein, Ze woont in Utrecht en is sinds 2013 bij ons in dienst.

 Getrouwd, verkering, verliefd, verloofd, kinderen?
Niet getrouwd, niet verloofd, geen verkering en niet verliefd! Ik heb verkering met mijn studie, alle tijd gaat hier in zitten J

 Opleiding in het verleden of nu?
Ik heb eerst Medewerker Maatschappelijke Zorg, Specifieke Doelgroepen op MBO niveau 4 gedaan. Ik ben hierna doorgegaan naar het HBO en nu studeer ik Forensisch Onderzoek aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar.

 Wat heb je vanmorgen ontbeten?
Ik heb havermout gegeten met wat yoghurt, rood fruit en noten. Ook een kop koffie om niet te vergeten.

 Wat wilde je vroeger worden?
Van alles! Ik vond alles leuk en was erg wispelturig. Ik wou eerst kraamhulp worden, toen patissier, wereldverbeteraar en daarna toch maar politie. Iets richting de politie is er toch uitgekomen, forensisch onderzoeker!

 Van iedereen op deze wereld, met wie zou je wel eens willen dineren?
Poeh.. Even denken hoor. Mag het maar één persoon zijn? Hmm, laat ik dan toch maar voor Ryan Gosling gaan! Oh of Charlie Hunnam! Mag allebei ook?

 Hoeveel boterhammen eet je op een dag?
Twee à vier, hangt er net vanaf wat ik doe op die dag. Als ik naar school ga eet ik er gerust vier en als ik aan het werk ben is het vaak een kampioentje of een spelt carre.

 Wat is de grootste blunder die jij ooit tijdens je werk maakte?
Oei, goede vraag. Hier moet ik even over nadenken hoor.. Oh! Ik weet het! Ik heb een keer een gebaksplaat in de winkel laten vallen *oepsie*.

Waar kan ik jou voor wakker maken? Dus waar word je blij van?
Ik word liever helemaal niet wakker gemaakt als ik slaap, ghehe. Maar als het echt moet, dan ga ik voor Créme Brulee!

 Als je niet werkt, slaapt of eet wat doe je dan?
Dan lees ik een goede thriller of ik lig op de bank of in bed met een fleecedeken een serie of film te kijken! Ik kan overigens ook in de stad te vinden zijn, lekker rondneuzen.

 Wat vindt je het leukst aan je baan?
De klanten! Ik vind het heerlijk om met mensen te werken en om een babbeltje te maken met iedereen die binnenkomt.

 Wat is je favoriete gebakje?
Moet ik echt kiezen? Ik heb er drie, hihi, mag dat ook? Ik ga of voor de appelgrijn, de marlena of de framboise. Ik ben ook echt een zoetekauw!

In wie of wat geloof je?
Mezelf! Lekker cliché he? Haha.

 Heb je nog toekomst dromen?
Ik heb onwijs veel toekomstdromen. Ik zou graag naar het buitenland willen voor een stage. Ook wil ik na mijn studie graag naar Florida om en cursus te volgen als vervolg van mijn opleiding. Daarnaast wil ik wellicht nog verder studeren, omdat ik eigenlijk patholoog anatoom wil worden. Dan hoor ik jullie al denken ‘bah bah, liever jij dan ik! Naast al deze ambitieuze dromen zou ik toch ook graag een gezinnetje willen.

 Wat is je favoriete vakantie bestemming?
Voor nu zeg ik Budapest, al hoewel ik Frankrijk ook heerlijk vind. Dit meer omdat ik gek ben op de Franse taal. Budapest was toch wel de mooiste bestemming waar ik tot nu toe geweest ben. Ik zou graag nog een keer naar Italië willen!

Bekijk ook de andere interviews!